Megyei rivális érkezik

Győrvári Viktor U17-es és U19-es együttese is a Hajdúnánást fogadja pénteken.

U19-es együttesünk jelenleg a második helyen áll a tabellán, ám egy esetleges, Hajdúnánás elleni győzelemmel beérné pontszámban a listavezető Ferencvárost. Győrvári Viktor csapata az ÓKSI ellen aratott fölényes győzelmet legutóbb, és ezúttal is esélyesnek számít. A megyei rivális, Hajdúnánás a 11. helyen áll az első osztályban, 18 mérkőzésen 10 pontot gyűjtve. A vendégek keretébe több korábbi akadémista is megtalálható.

Az U17-eseink is a győzelem reményében lépnek pályára pénteken a Hajdúnánás ellen. Fiatalabb akadémista együttesünk az Euro-Novex USE-t győzte le nagyon magabiztosan a múlt héten, így továbbra is az élen áll, méghozzá úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a Ferencváros. A Hajdúnánás U17-esei között is találunk korábbi akadémistát, ők jelenleg a 10. helyen állnak 11 szerzett ponttal.

A DVSC SCHAEFLER–Hajdúnánás SK U17-es első osztályú bajnoki mérkőzés 2023. március 17-én, 16 órakor kezdődik, majd két órával később, 18 órai kezdettel a két U19-es együttes is összecsap a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban.  

Kiemelt partnereink