Megyei rangadó

Kilencpontos csapatok mérkőznek meg egymással, NB I/B-s együttesünk Hajdúnánáson játszik megyei rangadót.

Hét pontot szereztek 2023-ban akadémistáink az NB I/B-ben, ám többször is közel álltak a mieink a pontszerzéshez vagy a győzelemhez. Az újévet jól indították Győrvári Viktor tanítványai, akik a középcsapatnak számító Eszterházy SC-t győzték le hazai pályán, magabiztosan.

„Örülök, hogy győzelemmel kezdtük ezt az évet, ez lendületet adhat a csapatnak – mondta el Ferenczi Lili, az együttes irányítója. – Sajnos az előző évet nem úgy zártuk, ahogy szerettük volna, de ha így tudunk játszani, akkor van esélyünk feljebb kapaszkodni a táblázaton.”

Következik a megyei rangadó a Hajdúnánás SK ellen. Nemcsak földrajzilag, hanem a tabellán is minimális a távolság a két csapat között, mindkét együttes kilenc pontot szerzett eddig a bajnokságban, akadémistáink jobb gólkülönbségükkel előzik meg aktuális ellenfelüket. 

„Nagyon kemény meccsre számíthatunk! – osztotta meg várakozásait Lili. – Ha összeáll a védekezésünk és egy csapatként küzdünk, akkor van esélyünk elhozni a két pontot.”

A Hajdúnánás SK–DVSC SCHAEFFLER U19 NB I/B-s mérkőzést 2024. január 20-án 18 órai kezdettel rendezik meg a Hódos Imre Sportcsarnokban, Hajdúnánáson.

U17-eseink már egy mérkőzés lejátszottak a héten, a Ferencváros elleni rangadón sajnos nem sikerült pontot szerezni. Következik a Kisvárda elleni idegenbeli összecsapás a Városi Sportcsarnokban 15:30-tól, itt a lehetőség a javításra.

Kiemelt partnereink