Megyei döntő akadémistákkal

Az V-VI. korcsoportos lány kézilabda diákolimpia megyei döntő helyszíne Hajdúböszörmény volt, első helyezett a Szent József, második az Ady Endre, harmadik pedig a hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium csapata lett.

Akadémisták a megyei döntőn

Egy héttel a városi döntő után a mai napon rendezték meg a V-VI. korcsoportos lány kézilabda diákolimpia megyei döntőjét. Két debreceni együttes mellett (Szent József Gimnázium és Ady Endre Gimnázium) részt vett még a hajdúböszörményi Bocskai István Gimnázium, illetve a hajdúnánási Körösi Csoma Gimnázium együttese is. A két debreceni csapat minden játékosa, míg a hajdúböszörményiek közül ketten a DVSC Kézilabda Akadémián pallérozódnak, összesen tizenkilenc akadémista lépett pályára ma.

Az első elődöntőben a Szent József Gimnázium együttese kilenc góllal múlt felül a hajdúnánásiakat, míg az Ady Endre Gimnázium csapata öt találattal a hajdúböszörményieket. A bronzmérkőzést egy góllal nyerte meg a Bocskai István Gimnázium, míg a döntőben ötgólos győzelmet aratott a Szent József Gimnázium, így ők nyerték meg a megyei fordulót, kivívva a jogot az országos elődöntőn való részvételre.

Kiemelt partnereink