Megléptünk a szünet után

Az első félidőben még tartotta akadémistáinkkal a lépést az Orosháza, a második játékrészben egyértelműsítették a mieink fölényüket.

Nem volt éppen jó a kezdés az Orosháza elleni mérkőzésen, ennek egyértelmű jele volt, hogy Győrvári Viktor időt kért hat perc után. Főleg a jobb oldalon fejeztük be akcióinkat, Szalai Petra bátran vitte be a jól kivitelezett hosszú passzokat. Varga Katalin találatával egyenlítettünk, majd Ratalics Luca finom megoldásával kettővel is vezettünk, majd tovább tudtuk növelni fórunkat, volt olyan támadás, mikor Kovács Noémi kétszer is nagyot védett. Ötgólos előnnyel fordultunk a második játékrészre, amelyet már sokkal jobban kezdtük meg. Solymosi Zsófi lendülete gólokban is megnyilvánult, a 42. percben már tíz góllal vezettünk. Halinda Viola is jól védett, 53 %-os hatékonysággal zárt. Sok gólt szereztünk gyors ellentámadásokból, Tóth Fruzsina ebben élen járt, de több jó teljesítményt is lehetett látni a mieink oldalán. Magabiztos győzelem a vége, huszonöt góllal sikerült legyőzni az Orosházát.

U19 I. osztály bajnoki mérkőzés, 16. forduló:

DVSC SCHAEFFLER– Zengő Alföld Orosházi KC 48–23 (20–15)

DVSC: Kovács N.  – Ratalics L. 3, Szalai P. 7 (1), Solymosi Zs. 4, Varga K. 5, Tóth R. 2, Ferenczi L. 1. Csere: Halinda V. (kapus), Baranyi D. 3, Fodor V. 6, Csamangó L. 3 (1), Kiss Cs. 3, Tóth F. 4, Sölősi E. 3. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink