Megharcoltunk a sikerért!

Négygólos győzelmet aratott Győrvári Viktor együttese az MTK ellen, a mieink találatának a felét Bristyán Dorina szerezte!

A megszokott serdülő-ifjúsági sorrenden változtatott az MTK, így előbb az idősebbek, majd a fiatalabbak mérkőztek meg egymással. Serdülőink sérülések és betegségek miatt eléggé hiányos összeállításban léptek pályára ezúttal is. A mérkőzés kiegyenlítetten indult, az első négy debreceni találatot egyaránt Bristyán Dorina szerezte, aki átlövésből és hétméteresből is eredményes volt. A serdülő válogatottban is bemutatkozó Dorina tizenhárom perc alatt hat gól szerzett, mondhatni meghatározó volt a teljesítménye! Átvették a vezetést a hazaiak, ám ekkor a mérkőzésen végig extra teljesítményt nyújtó Bristyán Dorina mellé Ferenczi Lili is igyekezett felzárkózni, az ő üres kapus góljával már kettővel vezettek a mieink, ebben Szabó Dóra „keze is benne volt”, több szép védést mutatott be.

Kétgólos debreceni előnnyel fordultak a csapatok, a második játékrész elején tartotta ezt a különbséget a két fél, Nánási Lara találatával három lett közte, ám nem sikerült lerázni a kék-fehéreket. Győrvári Viktor megnyitotta a falat, ám ezúttal nem volt túl hatékony, a fővárosiak megtalálták ennek az ellenszerét. A beállót sikerült megjátszani, Hermann Zille és Fekete Barbara is eredményesen fejezte be ezeket az akciókat. Az utolsó negyedórára két góllal tértünk rá, Halinda Viola több védése kellet, hogy megmaradjon az előny. Majd jött Bristyán Dorina, aki összesen tizenhat gólt szerzett, amelyre elég ritkán akad példa kézilabda mérkőzésen! Az utolsó percekben nyugodhattak csak meg a mieink, ekkorra vált biztossá a győzelem, amely végül négygólos lett.

Serdülő I. osztály bajnoki mérkőzés, 21. forduló:

MTK Budapest–DVSC SCHAEFFLER 28–32 (13–15)
DVSC: Kovács N. – Fábián A., Tóth R. 2, Hermann Z. 3, Ferenczi L. 4, Bristyán D. 16 (9), Eszenyi G. 2. Csere: Szabó D., Halinda V. (kapusok), Nánási L. 2, Fekete B. 3. Edző: Győrvári Viktor.
Győrvári Viktor: Sajnos hetek óta nagyon kevesen vagyunk, ha valaki végre visszajön a sérülésből, más beteg lesz helyette. Ezért különösen értékes ez a teljesítmény, amit produkáltunk az elmúlt időszakban.

Kiemelt partnereink