Meccsdömping a Hódosban

U17-es és U19-es együttesünk is a Zengő Alföld Orosházi KC korosztályos csapatait fogadja február 7-én, 14, illetve 16 órától, majd 18 órakor kezdődik a DVSC SCHAEFFLER–Alba Fehérvár KC NB I-es bajnoki mérkőzés a Hódosban. Az U19-es találkozót a felnőtt mérkőzésre érvényes belépőjeggyel lehet megtekinteni.

Nem volt éppen sétagalopp a Vasas elleni U19-es találkozó, az első játékrészben még szoros volt az állás a második félidőben sikerült jelentősebb előnyt kialakítani és megnyerni a mérkőzést. Győrvári Viktor csapata 15. bajnokiján 14. győzelmét aratta, jobb gólkülönbséggel vezeti a tabellát a Ferencváros előtt. Ezúttal az Orosháza érkezik Debrecenbe, amely jelenleg a 10. helyen áll, öt győzelem mellett tíz vereséggel. Ősszel már összecsaptak a felek Békés megyében, és az a mérkőzés figyelmeztető jelként is felfogható, hiszen a vártnál jobban megnehezítették a dolgunkat az orosháziak, tíz perccel a vége előtt még csupán két gól volt a különbség.

U17-eseink is az Orosháza ellen mérkőznek meg hazai pályán, Márián Blanka tanítványai 15 mérkőzésen 13 alkalommal győztek, a Váci NKSE és a Ferencváros ellen nem sikerült a pontszerzés. Ebben a korosztályban 7 pontot szerzett az Orosháza, ezzel 11. helyen állnak a bajnoki táblázaton. Az őszi mérkőzést már az első perctől uralták akadémistáink, remélhetőleg most is megmutatják, hogy jobb erőkből állnak, mint ellenfelük.

Február 7-én három mérkőzést is rendeznek a Hódosban: a DVSC SCHAEFFLER–Zengő Alföld Orosházi NKC U17-es első osztályú bajnoki találkozó 14 órakor, az U19-esek mérkőzése 16 órakor kezdődik, majd a két utánpótlás találkozó után a DVSC SCHAEFFLER felnőtt csapata az Alba Fehérvár KC-t fogadja az NB I 14. fordulójában. Az U17-es összecsapásra a belépés díjtalan, az U19-es találkozót a felnőtt mérkőzésre érvényes jeggyel lehet megtekinteni.

Kiemelt partnereink