Maratoni edzőmeccsel kezdtek

Győzelemmel mutatkozott be az új szezonban az ifjúsági együttes, a hetvenöt perces felkészülési mérkőzésen a Kisvárdát sikerült hat góllal legyőzni.

Július 14-én kezdte meg a felkészülést a felnőttekhez legközelebb álló akadémiai együttes, az ifjúsági csapat. Bő két hét alatt a tesztek és felmérések után rendszerint napi két edzéssel készült a Gizella utcai csarnokban Kudor Kitti együttese. A hét megkoronázása a Kisvárda elleni felkészülési mérkőzés volt, amely a két fél megegyezése alapján 3×25 perces volt, így minden játékos kapott játéklehetőséget. Kudor Kitti távollétében Vida Gergő vezényelte a csapatot ezen a mérkőzésen. 

Mindkét csapat megküzdött a meleggel, ám így is jó iramú volt a mérkőzés, amelynek jelentősebb részében a mieink vezettek. Összesen húszan volt a keretben, mindenki kapott játéklehetőséget, a legfontosabb az volt, hogy még inkább összeszokjanak a játékosok egymással. Végül hatgólos győzelemmel zártuk a hetvenöt perces felkészülési mérkőzést, amelyen jó edzőpartnernek bizonyult a Kisvárda. A találkozón pályára lépett két próbajátékos, az átlövő, Kiss Laura és a beálló, Tóth Gréta. Az ifjúsági együttes augusztus 2-án a serdülőkkel együtt a tavalyi évhez hasonlóan Hajdúnánásra utazik edzőtáborba.

Ifjúsági felkészülési mérkőzés:
DVSC Kézilabda Akadémia – Kisvárdai KC 41–35 (17–14; 27–25)
DVSC Kézilabda Akadémia: Kovács N., Reszegi E., Szabó D. (kapusok) – Bákonyi L., Balogh R. 4, Erdődi H. 2, Fodor V. 2, Hermann Z. H., Ináncsi F. 2, Kelemen D. 3, Lakatos P. 9, Makó Z. 5, Poczetnyik D. 2 (1), Rácz P., Silye N. 3, Szabó A., Szabó F., Vida V. 1, Tóth G. 1, Kiss L. 7 (2).

Kiemelt partnereink