Magabiztosan a Nyíradony ellen

Kiváló első félidő után kissé visszavettek a tempóból akadémistáink, ám így is könnyedén győzték le a Nyíradony együttesét.

Negyedik mérkőzésükön léphettek pályára akadémistáink a megyei első osztályban. Az ellenfél a tavalyi Hajdú-Bihar megyei bajnokságot megnyerő Nyíradony volt, tele korábbi debreceni játékossal.

Jól kezdtük a mérkőzést, Tóth Rebeka lövésével már 8-4 volt ide mindössze nyolc perc után. A kapuban Bengi Lili jól teljesített, a védései után pedig egyre inkább gyorsabb akciókat tudtak indítani a mieink. Először 23 perc után lett tíz közte Vincze Viktória gólja után, a nyitott védekezésből sok labdát tudtunk szerezni, ezeket pedig gólra váltani. Varga Katalin gólja zárta a félidőt, 21-10 állt az eredményjelzőn harminc perc után.

A második játékrész Ratalics gólokkal kezdődött, a szélső három perc alatt háromszor volt eredményes. Ekkor kissé megtorpantak a debreceniek, felzárkózott a vendégcsapat, amely szintén gyors akciókból után talált be főként. Tíz gólnál megállt ez a csökkenő tendencia, ismét magára találtak a mieink, és Tóth Fruzsina gólja után már 16 gól volt a különbség. Ez végül tizennégyre csökkent, ennyivel győztük le a Nyíradony együttesét.

Négy mérkőzés után négy győzelemmel áll a Tóth Rózsa vezette együttes a megyei első osztályban. Csak így tovább!

Hajdú-Bihar megyei bajnokság, 3. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Nyíradony VVTK 41–27 (21–10)

DVSC: Bengi L. – Ratalics L. 4, Tóth R. 4, Bristyán D. 6, Tóth N., Fele P. 3, File Cs. 3. Csere: Szabó D. (kapus), Réti B. 2, Varga K. 7, Vincze V. 4, Tóth F. 5, Szürös K. 2, Tóth P. 1. Edző: Tóth Rózsa

Tóth Rózsa: Az első félidőben a jó védekezésnek és kapusteljesítménynek köszönhetően nagy előnyt építettünk ki. A második játékrészben a visszarendeződés hiánya miatt több indításgólt kaptunk, nem tudtuk növelni előnyünket.

Kiemelt partnereink