Magabiztos győzelem

Tizenkét góllal győzte le U17-es együttesünk az Algyő csapatát.

Esélyeshez méltóan kezdtük meg a mérkőzés, hatékony volt a támadójáték, Bristyán Dorina nagyon agilisan kezdett, a kapuban pedig Bengi Lili jól védett. Dorina mellé ezután többen is felnőttek támadójátékban, Ratalics Luca kiváló befejezésekkel operált, de a másik szélen File Csenge is ügyesen értékesítette ziccereit. Az átlövő játék is biztató volt, Solymosi Zsófi többször is gólt szerzett a távoli zónából. Bő negyedóra után már tíz volt közte, a nyitott védekezés nagyon jól működött, Bengi Lili után Halinda Viola is jól szállt be a mérkőzésbe. Jó ütemű közbelövéseket is láthattunk akadémistáinktól, Réti Bíborka egy ilyen után szerezte meg a 17. debreceni gólt. Tizenegy volt közte egy félidőnyi játék után.

Jól kaptuk el a második játékrészt is, Solymosi Zsófi ebben a periódusban nemcsak kintről, hanem betörésekből is eredményes tudott lenni. Mindenki játéklehetőséget kapott, az ellenfél pedig kapaszkodott, nem engedte távolabb a mieinket. Sok mindenki eredményes tudott lenni, változatos volt a csapat játéka, a különbség pedig megmaradt a 12-13 gólon. Szabó Dóra is védéssel kezdett gyakorlatilag a kapuban, a támadójáték pedig hatékony volt. Minden benevezett játékos lehetőséget kapott, végül egy utolsó pillanatos „bekanalazott” Réti Bíborka gólnak köszönhetően tizenkét góllal győztek a mieink.

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 9. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–FKSE-Algyő 36–24 (19–8)

DVSC: Bengi L.  – Ratalics L. 5, Tóth R. 2, Réti B. 3, Varga K. 3, Bristyán D. 4 (1), File Cs. 3. Csere: Halinda V., Szabó D. (kapusok), Solymosi Zs. 6, Vincze V. 3, Fekete B. 2, Tóth P. 3 (1), Czene P., Szürös K., Nagy H. 2. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink