Lendületes mérkőzés várható

Fiatal együttesek csatája lesz szombaton, Kudor Kitti csapata a szintén sok fiatalt felvonultató Pénzügyőrhöz látogat.

Öt találkozón van túl a Kudor Kitti vezette NB I/B-s csapatunk, egy győzelem és négy vereség az eddigi mérlege fiataljainknak. Nyáron csatlakozott ehhez az együtteshez Kostyó Panni, aki egyéves, hajdúnánási kitérő után tért vissza Debrecenbe.

„Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek – fogalmazott Kostyó Panni. – Nagy lehetőség ilyen fiatalon egy ilyen erős bajnokságban játszani. Mindenképpen ki kell használni a fejlődés potenciálját!”

Negyedik idegenbeli mérkőzésére készülnek a mieink, ebből a harmadik lesz a fővárosban, a Szent István és a Kispest után ezúttal a Pénzügyőr ellen lépnek pályára a mieink. Mostani ellenfelünknél is sok fiatal játékos kap lehetőséget, egy-két rutinosabb játékossal kiegészítve.

„Mivel egy fiatal együttessel mérkőzünk meg, ezért egy futós, szoros mérkőzést várok – mondta el Panni. – Remélem, hogy idegenben is jó mérkőzést tudunk játszani!”

A Pénzügyőr SE–DVSC SCHAEFFLER NB I/B-s mérkőzést 2022. október 22-én, 12 órai kezdettel rendezik meg a Pénzügyőr Sportcsarnokban, Budapesten.

Kiemelt partnereink