Lehetőség a revansra

Igazi négypontos rangadó előtt akadémistáink az NB I/B-ben, Győrvári Viktor csapata a Hódosban két góllal nyerő Szigetszentmiklós NKSE otthonába látogat. Itt az idő a visszavágásra!

Két olyan mérkőzésen van túl Győrvári Viktor csapata a másodosztályban, amelyen a feljutásért küzdő csapatok ellen léptek pályára. Előbb az Esztergomi Vitézek ellen idegenben (hazai pályán nagy bravúrt végrehajtva sikerült legyőzni az esztergomiakat), majd a hibátlan mérleggel listavezető Szombathely hazai pályán játszottak akadémistáink. A pontszerzés nem sikerült, de mindkét mérkőzésen voltak jó időszakok, példának okáért a Szombathely csupán két góllal vezetett harminc perc játék után.

„Úgy gondolom, hogy sok tapasztalatot gyűjtöttünk ezen a két mérkőzésen – vonta le a koklúziót Szalai Petra, a csapat átlövője. – Voltak jó peridusaink, ezekből erőt gyűjthetünk a következő mérkőzésekre.”

Az élcsapatok után következik a mieinkhez hasonló célokért küzdő együttes, a Szigetszentmiklós, amely két ponttal gyűjtött eddig többet Győrvári Viktor csapatánál. Igazi négypontos találkozó ez, amely a mieink átlövőjének, Szalai Petrának még pikánsabb lesz, hiszen Szigetszentmiklóson született és ott is kezdett el kézilabdázni. Ősszel két góllal nyert az SZNKSE a Hódosban, itt a lehetőség a visszavágásra!

„Számomra ez egy különleges mérkőzés – mondta el Petra. – Szerintem ez egy ki-ki mérkőzés lesz, nagyon fontos, hogy szívvel-lélekkel küzdjünk, összeálljon a védekezésünk és a támadójátékunk legyen koncentrált.”

A Szigetszentmiklós NKSE–DVSC SCHAEFFLER U19 NB I/B-s mérkőzés időpontja 2024. március 23. 15:45, helyszíne a szigetszentmiklósi SZKSK Sportcsarnok. A találkozót az SZKSK YouTube csatornája élőben közvetíti, az alábbi linken lehet megtekinteni: https://www.youtube.com/watch?v=GLTrxHatJWQ

Kiemelt partnereink