Legyőztük a listavezetőt!

Nem kezdett jól, ám nagyot küzdve legyőzte az alsóházi listavezető Füzesabonyt Márián Blanka együttese az NB II-ben!

Nem kezdett jól, ám nagyot küzdve legyőzte az alsóházi listavezető Füzesabonyt Márián Blanka együttese az NB II-ben!

Nem mondhatni, hogy jól kezdték volna a mérkőzést a mieink. Hat perc alat öt gólt kaptunk, nem nagyon állt össze a védekezés, a rutinos játékosokkal felálló Füzesabony ellen nem nagyon volt ellenszer. Czene Petra góljával zárkóztunk 6-4-re, ám ismét a hazaiak kapcsoltak rá és a 13. percben már öt góllal vezettek. Sok, gyorsindításból szerzett találattal tartották előnyüket az alsóházban első helyen álló füzesabonyiak, majd Szürös Kinga találatával zárkóztunk négyre, ez a különbség meg is maradt a szünetig, ehhez Halinda Viola védései is kellettek.

A második játékrészben már egy teljesen más csapatot láthattunk. Sokkal határozottabb, jobb védekezést mutattak be a mieink, Keller Petra labdaszerzés után lőtt góljával egyre szűkítettük a hátrányt. Jeszenszki Petra hetesével már döntetlen volt az állás, majd Fele Patrícia „lopott” labdát és talált be, ekkor már mi vezettünk! Az utolsó negyedóra egyértelműen a miénk volt: Vincze Viktória szerzett gyors egymásután három gólt, a védekezés és a második félidőben feljavuló Bengi Lili teljesítményét jól mutatja az a tény, hogy mindössze egy gólt kaptak fiataljaink!

Ez egy nagyon szép siker, amelyet egy jó erőkből álló Füzesabony ellen arattak akadémistáink!

NB II Észak-kelet Alsóház, 3. forduló:

STAVMAT Füzesabonyi SC–DVSC SCHAEFFLER U21 26–28 (17–13)

DVSC: Bengi L.  – Keller P. 5, Jeszenszki P. 4 (1), Fele P. 4, Tóth N. 2, Solymosi Zs. 1, Czene P. 3. Csere: Halinda V. (kapus), Litschauer N. 2, Vincze V. 3 (2), Tóth F. 2, Szürös K. 2, Pásztor G., Nagy H.

Márián Blanka: Jó mérkőzést játszottunk és megérdemelt sikert arattunk a jó erőkből álló Füzesabony ellen. Hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk ezen a találkozón.

Kiemelt partnereink