Küzdelmes összecsapás

Igencsak küzdelmes mérkőzésen egy góllal győzött a Hajdúböszörmény az NB II. 8. fordulójában.

Sok hibával kezdett mindkét fél, de már az elejétől fogva nagy küzdelem volt a pályán. Véniger Kata két gólt is lőtt, majd komoly „bodychecket” kapott, gyomrát és arcát fájlalva jött le a pályáról, jobbulást kívánunk neki! Az első félidő közepén nagyobb előnyt építettek ki a mieink, ebben szerepe volt a jól védő Bengi Lilinek is. A játékrész utolsó öt percében nem esett gól, gólszegény harminc percen voltunk túl, 9-9-el fordultak a csapatok. A második félidő ötödik percében ismét egy durva ütközés okozott kisebb riadalmat, ezúttal Solymosi Zsófi arcát kellett ápolni, szerencsére átlövőnk visszatért még a pályára a mérkőzés vége felé. Ebben a játékrészben is sikerült három góllal meglépni, ám ellenfelünk ismét szorossá tette a találkozót. Szoros végjátékban végül egy góllal győztek a hajdúböszörményiek, egy nagyon küzdelmes, időnként kemény belépőket hozó összecsapáson.

NB II D-csoport, 5. forduló:

DVSC SCHAEFFLER U21–Hajdúböszörményi TE 22–23 (9–9)

DVSC: Bengi L.  – Keller P. 1, Litschauer N. 3, Solymosi Zs., Véniger K. 2, Varga K. 3, Zákányi J. 1 (1). Csere: Halinda V. (kapus), Balog R. 2, File Cs. 2 (1), Nagy H. 3 (1), Vincze V., Tóth P.4 (1), Szürös K. 1, Bákonyi L. Edző: Márián Blanka.

Márián Blanka: Küzdelmes mérkőzést játszottunk, amelyen sok tapasztalatot gyűjtöttünk. Remélhetőleg a későbbiekben tudjuk ezeket hasznosítani!

Kiemelt partnereink