Közösségépítő edzőtábor

Győrvári Viktor együttese is ötnapos edzőtáborban vesz részt Hajdúnánáson.

Az U15-ös együttessel közösen a Győrvári Viktor vezette csapat is Hajdúnánáson edzőtáborozik, Győrvári Viktor edző vezetésével, az erőnléti részeket Rácz Henrietta tartotta. A csapat július 18-án kezdte meg a felkészülést az előttünk álló szezonra, három hetes „hazai” munka után indultak Hajdúnánásra, az edzőtáborba. Minden nap két edzést vezényelnek a lányoknak, de természetesen a csapatprogramok sem maradhatnak ki.

A keret egy része már a tavalyi szezonban is a serdülőcsapatot erősítette, hozzájuk csatlakoznak az előző szezonban még az U15-ös bajnokságban szereplő, 2007-es születésű lányok. Egy játékos érkezett más együttestől, Tóth Norina Gyöngyösről igazolt a DVSC Kézilabda Akadémiára.

A csapat játékosai az ifjúsági és serdülő első osztályban fognak szerepelni, mindkét bajnokság szeptember elején kezdődik. Az ifi és serdülő első osztály Keleti-csoportjában is tizennégy-tizennégy együttes szerepel, az alapszakasz után a két-két legjobb kelet is nyugati csapat részvételével Final Fourt rendeznek.

Kiemelt partnereink