Kötelező teljesítve

Már a szünetre jelentős előnyt dolgozott ki Győrvári Viktor U17-es együttese, ám ezt csak minimálisan tudta növelni a második játékrészben a Szeghalom ellen.

Újabb olyan feladat várt a mieinkre az U17-es bajnokságban, amely a kötelező győzelem kategóriájába tartozott. Az azért nem volt jó előjel, hogy a régóta maródiak mellett többen kisebb sérüléssel vagy betegséggel küzdöttek, így nem léphettek pályára.

Az első percekben valamelyes tartotta a lépést a venégcsapat, a 10. perc végén Oláh Lotti góljával vezettünk először négy góllal. Innen már gördülékenyebben üzemelt a gépezet, Szabó Dóra védései biztos alapot jelentettek, támadásban pedig a már korábban említett Oláh Lotti mellett főként Tóth Norina és Solymosi Zsófi húzták leginkább a csapat szekerét. A csereként beállók közül Litschauer Nikol és Czene Petra is hamar meglőtték első találatukat, de leginkább Tóth Fruzsina tudott még hozzátenni a csapat játékához. A félidőt Solymosi Zsófi gólja zárta, 24-12, 30 perc játék után.

A második félidőben sem kezdtünk túl fényesen, csak a Tóthok voltak eredményesek az első kilenc percben, Fruzsi három, Norina két találatot ért el. A kapuban ezúttal már Halinda Viola állta a vendégek rohamait és ő is jól szállt be a meccsbe. A vendégek továbbra is jól küzdöttek, több periódusban is partiban tudtak lenni a mieinkkel. A játékrész második felében Solymosi Zsófi átlövései és Czene Petra szélsőgóljaival tudtuk még kicsit növelni a különbséget, amely végül tizenhat gólos lett.

Kötelező győzelem volt, még azzal együtt is, hogy több hiányzója volt a csapatnak.

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 17. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Szeghalmi NKC 40–24 (24–12)

DVSC: Szabó D.  – Szürös K. 2, Vincze V., Oláh L. 5 (1), Tóth N. 9, Solymosi Zs. 10 (1), File Cs. 1. Csere: Halinda V. (kapus), Tóth F. 6, Czene P. 4, Litschauer N. 3, Nagy H. Edző: Győrvári Viktor.

Győrvári Viktor: Több sebből véreztünk, hiszen sok hiányzónk volt a találkozón. Ehhez képest próbálkoztunk helytállni, több-kevesebb sikerrel.

Kiemelt partnereink