Kötelező letudva

Hatgólos sikerrel abszolválta a Szeghalom elleni bajnoki mérkőzést Győrvári Viktor serdülőegyüttese.

 

Néhány évvel ezelőtt nagy rangadónak számított ez a párosítás a serdülők között, ezúttal azért egyértelműen a mieink számítottak a mérkőzés esélyeseinek. Jól is kezdtek a mieink, főleg a védekezés és a kapusteljesítmény állt össze, nyolc perc alatt egyet kaptunk, négyet lőttünk. Hiába Fele Patrícia, majd Bristyán Dorina góljai, nem sikerült meglépni a hazaiaktól, sőt egy gólra zárkózott a Szeghalom. Bristyán Dorina vezetésével megléptünk, majd a másik szélső, Eszenyi Gréti góljaival végül ötgólos vezetést sikerült kiépíteni a félidőre, melyben fontos szerepe volt Szabó Dóra védéseinek is!

Gólesővel kezdődött a második játékrész, kevesebb mint négy perc alatt négy gólt kaptunk… Elől sikerült gólokat szerezni, így nem hagytuk, hogy veszélyes közelségbe érkezzen a békési együttes. Négy-ót gólos volt a mieink vezetése, ezt sikerült tartani a második játékrészben. Nem ezen a mérkőzésen játszott a legjobban Győrvári Viktor együttese, a győzelem azonban nem forgott veszélyben, stílusosan a kilenc találatot szerző Bristyán Dorina lőtte a mieink utolsó gólját, hat góllal sikerült győzni Szeghalomban.

Serdülő I. osztályú bajnoki mérkőzés, 13. forduló:

Szeghalmi NKC–DVSC SCHAEFFLER 27–33 (11–16)
DVSC: Szabó D. – Ratalics L., Ferenczi L. 2, Véniger K. 3 (2), Fábián A. 2, Fele P. 3, File Cs. 2. Csere: Halinda (kapus), Tóth R. 2 (1), Bristyán D. 9, Gáspár A. 2, Eszenyi G. 5, Nánási L. 3, Fekete B. Edző: Győrvári Viktor.
Győrvári Viktor: Sikerült átmenteni a múlt heti formánkat a mai mérkőzésre…

Kiemelt partnereink