Kötelező győzni!

Orosházán játszik U17-es és U19-es együttesünk is csütörtökön.

Orosházán szerezheti meg újabb győzelmét Győrvári Viktor U19-es együttese csütörtökön. A mieink két könnyed idegenbeli győzelmet arattak az elmúlt két fordulóban, Vácon és Budapesten, a Vasas ellen is negyven fölött termeltek. Akadémistáink a második helyen állnak a tabellán, a Ferencváros mögött, három vesztett ponttal. Az Orosháza tizenöt meccsen hét győzelem mellett nyolc alkalommal szenvedett vereséget, hetedik pozíciót foglalják el a bajnoki táblázaton.

A fiatalabb korosztályban is jó esélyeink vannak a győzelemre, hiszen Győrvári Viktor U17-es együttese csupán a Ferencváros ellen vesztett pontokat. Akadémistáink Vácon tizenkét, a Vasas ellen hat góllal győztek, sorozatban harmadik idegenbeli mérkőzésükre készülnek. Ellenfelük, az Orosháza három győzelem mellett egy döntetlent ért el, hét pontjával jelenleg a tizenkettedik helyen állnak a bajnokságban.

Az Orosházi NKC–DVSC SCHAEFFLER U17-es első osztályú bajnoki találkozó 2023. február 16-án, 14:30-kor, az U19-esek mérkőzése 16:30-kor kezdődik. Mindkét összecsapás helyszíne az orosházi Városi Sportcsarnok.

Kiemelt partnereink