Kötelező, de nem sétagalopp

Pénteken 14 órakor lép pályára első osztályú serdülő csapatunk a Kisvárda otthonában.

Három szép győzelemmel kezdték a 2022-es esztendőt Győrvári Viktor tanítványai, s ezzel nagy lépést tettek céljuk elérése, a Final Four-ba jutás felé.  Csepelen 42–21-re, a Vasas ellen a Hódosban 37–27-re, míg Szeghalmon 33–27-re nyertek a debreceni lányok, akik pénteken Kisvárdán is a meccs favoritjának számítanak.

„Szeretnénk jól teljesíteni Kisvárdán – mondta serdülőcsapatunk átlövője, Gáspár Anna – A védekezésünkön mindenképpen szeretnénk javítani. Ha az edzői utasításokra odafigyelünk és fejben összeszedjük magunkat, akkor ez lehetséges.”

Anna tavaly nyáron több csapattársával együtt a Debreceni Sportiskolától érkezett, s már tökéletesen beilleszkedett a DVSC Kézilabda Akadémia korosztályos csapatába,

„Nagyon jól érzem magam, könnyű volt megszokni az új légkört, hiszen az előző szezonban is heti háromszor az akadémiai csapattal edzettünk együtt – beszélt a váltásról Gáspár Anna. – Hamar alkalmazkodtunk az új edzőnk stílusához, élvezzük a közös munkát!”

A Kisvárdai Városi Sportcsarnokban (Kisvárda, Flórián tér 6.) február 11-én, pénteken 14 órakor kezdődik a Kisvárda–DVSC SCHAEFFLER I. osztályú serdülő bajnoki mérkőzés.

Kiemelt partnereink