Kötelező behúzva

Az első félidei, ötgólos vezetését még nyolccal megtoldotta Győrvári Viktor együttese, amely magabiztosan nyert Szegeden!

A hajrához érkezett az U19 I. osztály is, a mieink pedig ugyanannyi ponttal állnak, mint a Ferencváros, így várhatóan Budapesten dől el, ki lesz az első és ki a második az alapszakasz végén.

Gólváltásokkal kezdődött a mérkőzés Szegeden, nálunk egyszerű volt a képlet, ugyanis az első öt debreceni találatot Szalai Petra szerezte. Solymosi Zsófi átlövésével már öt góllal is vezettünk a 13. percben, a védekezés jól működött, Lakatos Réka pedig hozzátette a magáét, 22 perc alatt csupán négyszer találtak be a szegediek. Szalai Petra továbbra is tudta a kapu felé vezető utat, az egész mérkőzésen nagyon aktívan és gólerősen játszott! Ekkor már eléggé felforgatott összeállításan játszottak a lányok, Ratalics Luca volt például az irányító, de később Kiss Csenge is megfordult a jobbátlövő pozíciójában. Tóth Rebeka vette át a gólszerző szerepét Szalai Petrától, majd Solymsoi Zsófi is többször is betalált a távoli zónából. Eszenyi Gréta góljával – kiváló koreográfia volt régi harcostársával, Fodor Veronikával – vezettünk először tízzel, majd ismét Szalai Petra aktivizálta magát. A végére még maradtak szélsőgólok, Ratalics Luca és Tóth Fruzsina révén, Halinda Viola pedig több szép védéseket mutatott be.

Könnyedén győztek U19-eseink Szegeden, így továbbra is a Ferencvárossal holtversenyben vezetik az U19 I. osztály Keleti csoportját.

U19 I. osztály bajnoki mérkőzés, 24. forduló:

PC Trade Szeged–DVSC SCHAEFFLER 23–36 (10–15)

DVSC: Lakatos R.  – Ináncsi F. 1, Szalai P. 14 (5), Véniger K. 1, Solymosi Zs. 4, Eszenyi G. 1. Csere: Halinda V. (kapus), Kiss Cs. 1, Tóth R. 6, Sőlsöi E. 2, Ratalics L. 2, Hermann Z. 1, Tóth F. 2, Fodor V. 1. Edző: Győrvári Viktor.
Győrvári Viktor: Sajátos összeállításban érkeztünk erre a meccsre, de jól kézilabdáztunk.

Kiemelt partnereink