Köstner Vilmos új szerepben

Köstner Vilmos, a DVSC Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója Árváné Dr. Ványi Georgina szervezetfejlesztővel közösen tartott vezetői tréninget a Manz Hungary Kft. munkatársainak.

Gondosan elrendezett asztalok várták a Manz Hungary Kft. vezetői tréningen résztvevőket. A DVSC kézilabdacsapatát támogató vállalat közép- és felsővezetőinek tartott vezetői tréninget akadémiánk szakmai igazgatója, az edzőként többek között kétszeres EHF Kupa-győztes Köstner Vilmos és Árváné Dr. Ványi Georgina, szervezet- és vezetőfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó. A tréning az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően zajlott, ügyelve a résztvevők egészségre. Ezen az eseményen is bebizonyosodott, hogy legyen szó egy kézilabdaegyüttesről vagy egy gépalkatrészgyártó vállalat egyes egységeiről, mindkét esetben hasonló nehézségekkel küzdenek, valójában a sport és az üzleti csapatok irányítása sok párhuzamot rejt magában.

„A sport rendkívül sok élethelyzetre jó példa, nagyon sok, a sportban megélt helyzetet lehet átültetni akár a vállalati életbe is – állapította meg Juhász Csaba, a Manz Hungary ügyvezető igazgatója. – A kézilabda egy csapatjáték, csakúgy, mint a mi cégünk, mindkét helyen fontos a stratégiai célkitűzés, a motiváció, az együtt gondolkodás. Felnézünk Köstner Vilmosra, akinek az eredményei magukért beszélnek, nagy dolog, hogy Debrecen ilyen személyekkel rendelkezik, javaslom, hogy ezt mások is használják ki.”

„Életemben először vettem részt vezetői tréningen, amelyen a csapatépítés szempontjából fontos dolgokat vettünk át – mondta el Köstner Vilmos. – Nagyon hasznos volt, hiszen egy olyan workshop volt, ahol a hallgatóság nem csak ült és figyelt, hanem aktív volt, sok hasznos mondanivalójuk volt. Bízom benne, hogy lesz még hasonló esemény, ahol a vezetői tapasztalatomat át tudom adni olyan cégeknek, amelyek támogatják a debreceni kézilabdát.  Ez minden szempontból egy új, de nagyon szép feladat.”

A Manz Hungary Kft.-ben megtartott vezetői tréningről bővebben a májusi Ez Debrecen! adásban láthatnak bővebb összeállítást.

Kiemelt partnereink