Könnyedén hoztuk a kötelezőt

Fölényesen győzte le a Hajdúnánás SK-t Győrvári Viktor U19-es csapata.

Kissé pontatlanok voltak az első támadások, az első négy esetben technikai hiba miatt jöhetett az addig védekező együttes. Fodor Veronika törte meg a kétperces gólcsendet, majd 2-2 után nagyobb sebességi fokozatban kapcsoltak a mieink. Ratalics Lucát épp az első gólt szerző beállónk találta meg egy befutás után, szélsőnk 7-4-re alakította az állást a 10. percben. Kovács Noémi védéseinek is köszönhetően egyre nagyobb előnyt tudtunk kialakítani, Fodor Veronika és Szalai Petra góljai után már 13-5 volt az állás. A félidőben már kilenccel vezettünk, ezt nem nagyon sikerült növelni a második játékrész első perceiben. A mai napon több poszton is megforduló és a mérkőzés szinte végig játszó Tóth Rebeka találatával volt először tíznél nagyobb a különbség, majd Kiss Csenge alakította 27-13-ra az állást. A hajrában Varga Katalin és Solymosi Zsófi is szép megoldásokkal vétették észre magukat, így végül 38-20-ra győztünk a Hajdúnánás SK ellen.

U19 I. osztály bajnoki mérkőzés, 14. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Hajdúnánás SK 38–20 (18–9)

DVSC: Kovács N.  – Ratalics L. 6, Szalai P. 7 (2), Ferenczi L. 4 (1), Fodor V. 3, Baranyi D. 1, Tóth R. 4. Csere: Demjén L. (kapus), Véniger K. 1, Solymosi Zs. 3, Tóth F., Eszenyi G., Varga K. 3, Kiss Cs. 3, Sölősi E. 3. Edző: Győrvári Viktor.
Győrvári Viktor: A mérkőzésre kitűzött célokat megvalósítottuk, tudtunk gyakorolni bizonyos játékelemeket, páros kapcsolatokat.

Kiemelt partnereink