Könnyedén győztük le az Orosházát

Harmadik hazai mérkőzésén is begyűjtötte a két pontot Győrvári Viktor U19-es csapata, amely huszonhét góllal győzte le az Orosházát.

Már az első perctől kezdve a mieink irányították a mérkőzést, Rácz Panna találatával 6 perc után 6-0 volt ide. Láthatóan nem tudott mit kezdeni az ellenfél akadémistáink agresszív védekezésével, ráadásul a kapuban Lakatos Réka nagyon jól védett. Sokáig csak hétméteresből voltak eredményesek a vendégek, az első akciógóljukra 22 percet kellett várni. A félidő második felében sem változott a játék képe, Fele Patrícia találatával 24-6 volt az állás harminc perc játék után.

A második játékrészt is határozottan kezdtük, Poczetnyik Dóra vezetésével, a vendégeknek többször hosszú gólcsendjük volt. Győrvári Viktor folyamatosan forgatta csapatát, mindenki pályára lépett ezen a találkozón. Nagy különbség volt a két fél között, habár a mérkőzés második felében több gólt szereztek a vendégek, a debreceni támadójátékra így sem lehetett panasz. A jobbszélről a Rácz Panna, Szabó Flóra páros volt aktív, a másik oldalon Eszenyi Gréta szorgoskodott össze négy találatot. Könnyed győzelmet arattak a debreceni lányok, minden mezőnyjátékos legalább egyszer eredményes volt!

A mai napon jól kézilabdáztak akadémistáink, végig uralták a mérkőzést! Harmadik sikerét könyvelhette el Győrvári Viktor együttese, amelynek azért a jövőben nehezebb feladatokat is meg kell oldani!

U19 I. osztály bajnoki mérkőzés, 3. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Orosházi NKC 45–18 (24–6)

DVSC: Lakatos R.  – Rácz P. 5, Balogh R. 3 (1), Fele P. 6, Helm B. 5, Poczetnyik D. 9, Eszenyi G. 4. Csere: Kovács N. (kapus), Ferenczi L. 4, Tóth R. 1, Nagy N. 2, Szabó F. 5, Bristyán D. 1.

Győrvári Viktor: Motiváltan kezdtük a mérkőzés, viszonylag gyorsan eldőlt a mérkőzés sorsa. Az ellenfél hamar elvesztette lelkesedését. Védekezésben sok elemet, illetve technikai megoldásokat tudtunk gyakorolni ezen a találkozón.

Kiemelt partnereink