Koncentráltan kell játszani

A Szentendre ellen jelentős győzelmi esélyekkel lép pályára Kudor Kitti együttese az ifjúsági első osztályban.

Továbbra is a második helyen áll Kudor Kitti együttese az ifjúsági első osztály kelet csoportjában, tizennégy mérkőzésen megszerzett huszonnégy pontjával. A következő ellenfél a Szentendre, amely ellen 36-17-es győzelmet arattak a mieink az ősszel, idegenben.

„Koncentráltabb játékra és stabilabb védekezésre lesz szükségünk – mondta el Tóth Gréta, az együttes beállója. – A helyzeteinket mindenképpen ki kell kihasználni!”

Gréta a beálló poszton szerepel, amely minden bizonnyal a legtöbb ütközéssel jár, a legharciasabb játékosok kerülnek oda.

„Harcos és agresszív pozíció, talán ezért is tetszik annyira – vágta rá határozottan Gréta. – A fizikai tulajdonságaimat itt tudom leginkább kihasználni.”

A DVSC SCHAEFFLER–Szentendrei NKE ifjúsági első osztályú bajnoki mérkőzést február 16-án rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 16 órai kezdettel.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás szerint a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Kiemelt partnereink