Kiválasztó edzések

A mai napon két közös edzésen összesen huszonkilenc, főként 2008-2009-es születésű gyereket tekintettek meg a DVSC Kézilabda Akadémia szakemberei.

A DVSC Kézilabda Akadémia legfiatalabb együttese az U15-ös csapat, amelyet ebben a szezonban főként 2007-es születésű lányok alkottak. A következő idénytől már 2008-2009-es születésű lányok léphetnek pályára ebben a korosztályban, így szakembereink már a szezon közben is dolgoztak a következő évi keret kialakításán. Összesen huszonhét játékos került fel a noteszekbe, őket hívták el szakembereink – illetve hozzájuk csatlakozott még két játékos, akik jövőre serdülőkorúak lesznek – két edzésre a Hódosba.

Reggel tíz órakor kezdte meg a közös munkát huszonkilenc lány, az első edzésen Rácz Henrietta és Suba Emese erőnléti edzők vezették a bemelegítést, majd Márián Blanka Tóth Rózsa és Kalocsai Erika tartották meg az első, majd a második – délutáni – edzést is. Az első edzés után ebédet kaptak a lányok, akik közösen, a Hódos büféjében fogyasztották el a kétfogásos menüt. Az ebéd után Csernyánszki Liliána, a DVSC Kézilabda Akadémia és a magyar ifjúsági válogatott irányítója tartott egy interaktív és nagyon hiteles élménybeszámolót az edzéseken részt vevő lányoknak, akik nagy kedvvel hallgatták Lilit és kérdeztek tőle. Szakembereink ebből a huszonkilenc játékosból fogják kialakítani a jövő évi U15-ös csapat keretét. A mai napon megjelent lányok közül lesznek, akik szeptemberben nem csatlakoznak a DVSC Kézilabda Akadémiához, ám továbbra is figyelemmel kísérik őket szakembereink. A következő év legfiatalabb csapatának tagjai együtt töltöttek egy napot, mondhatni az első közös élményeket megszerezték a lányok!

Kiemelt partnereink