Kimaradtak a helyzetek

Sok hétméteres és ziccer is kimaradt, tízgólos vereség lett a vége a Ferencváros ellen a serdülő másodosztályban.

Nem mondhatni, hogy gólzáporral indult volna a találkozó, tizenegy perc alatt egy-egy hétméterest és egy akció gólt szereztek a mieink és a vendégek is. Sajnos a Ferencváros találta meg előbb a fonalat, hatot lőttek zsinórban, a félidő utolsó tíz percére 2-8-cal fordultunk. Kiss Berta több védést is bemutatott a kapuban, ám így is ötgólos vendégvezetéssel zárult az első félidő. A második játékrészben jobb támadójátékot produkáltak a mieink, igaz sok hétméteres (ebből összesen hat!) és ziccer maradt ki, a jó erőkből álló ferencvárosiak pedig ezt kihasználták és magabiztos előnyt alakítottak ki. Sajnos a mai napon elől nem volt meghatározó teljesítény, jellemző, hogy Pócsi Enikő volt a legeredményesebb a maga négy góljával. Tíz góllal nyertek a fővárosiak, harmadik vereségét szenvedte el Márián Blanka együttese a serdülő másodosztályban.

Serdülő II. osztály bajnoki mérkőzés, 8. forduló:

DVSC SCHAEFFLER II.–Ferencvárosi TC II. 18–28 (8–13)
DVSC: Kiss B. – Szűrös K., Tóth P. 3 (2), Vincze V. 3, Garamvölgyi F. 3 (1), Réti B. 1, Csizmadia A. csere: Gulyás L. (kapus), Bánkuti P. 1, Tóth F., Pócsi E. 4, Leskó D., Kovács H. 2 (1), Geszterédi Zs., Bényei E. 1, Erdei B. Edző: Márián Blanka.
Márián Blanka: Bátortalanul kezdtük a mérkőzést, nem vállaltuk fel a helyzeteinket, a felelősséget mindig továbbadtuk a másiknak. Támadásbefejezéseink pontatlanok voltak, főként szélső pozícióban és a hétmétereseknél kell hatékonyabbnak lennünk. Szorosabb mérkőzést vártam, sajnos ez nem valósult meg.

Kiemelt partnereink