Kézilabda fesztivál a Hódosban

Gyerekzsivajjal telt meg a Hódos, összesen ötvenegy, 1-3. osztályos, a kézilabda alapjaival ismerkedő gyerek vett részt a DVSC Kézilabda Akadémia és a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola által közösen megszervezett kézilabda fesztiválon.

A gyermeki mosoly többet ér minden szónál! Éppen emiatt kezdtek nagy szervezkedésbe a DVSC Kézilabda Akadémia és a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola szakemberei. A hely sportiskolában ötvenegy, elsős, másodikos vagy harmadik osztályos gyerek sportolt heti több alkalommal úgy, hogy idén még nem szerepeltek egy bajnokságban sem.

Mivel a két stáb szerette volna, hogy ezek a gyerekek szép élményt szerezzenek a szezon végén, ezért június 4-én kézilabda fesztivált szerveztek a Hódos Imre Rendezvénycsarnokba. Köstner Vilmos nyitóbeszéde után az ötvenegy gyerkőc hat csapatot alkotott, a DVSC Kézilabda Akadémia ifjúsági és serdülő játékosai (Fábián Alina, Fodor Veronika, Hermann Zille, Kovács Noémi, Reszegi Eszter, Solymosi Zsófi) igazi tyúkanyóként vezették saját együttesüket, bizonyára nagy örömet szereztek nekik. A Hódosban ezúttal két szivacskézilabda pálya, illetve a küzdőtér közepén egy ügyességi feladatok számára kialakított pálya is elfért. A két pályán kétszer tízperces szivacskézilabda mérkőzések folytak, míg az ügyességi pályán különféle játékos feladatokban remekelhettek a fiatalok. A mérkőzések után pedig minden pályára lépő gyereknek DVSC mez lett a jutalma!

A majdnem négyórás rendezvény végén nem az eredmény volt a fontos, hanem az az élmény, amellyel gazdagodtak a gyerekek, akadémistáink és minden résztvevő!

Kiemelt partnereink