Két újabb győzelem

Nagyon fontos győzelmet aratott a Kecskemét ellen, majd könnyedén győzte le a Dunaújváros együttesét Márián Blanka csapata az U15 I. osztályban.

Fontos mérkőzés volt a Kecskemét elleni, hiszen az ellenfél is felsőházba jutásért küzd és eddig jó eredményeke ért el. 4-4-ig fej-fej mellett haladtak a felek, ekkor Keller Petra négy találatával egyértelműsítettük előnyünket. Ekkor még tett egy közeledési kísérletet a Kecskemét, Nagy Nóra góljaival és a végén Pásztor Gréta találatával végül ötgólos előnnyel fordultunk. A második játékrészben sem vesztettük el a fókuszt és Oláh Lotti gólja után már nyolc volt az előnyünk. Jelentősen már nem tudott zárkózni ellenfelünk, egyértelműen a mieink irányították a mérkőzést, egy ízben volt közte tíz gól is. Hétgólos győzelem lett a mérkőzés vége, a felsőházba jutásért vívott harcban ez egy fontos győzelem volt!

U15 I. osztály, Alapszakasz, 9. mérkőzés, Kistelek:

DVSC SCHAEFFLER–Kecskeméti Sportiskola 33–26 (18–13)

DVSC: Buri R., Tábit V. (kapusok) – Krasznai D. 2, Jeszenszki P. 2, Nagy N. 6, Uj F. 2, Zákányi J. 5, Litschauer N. 1, Lovász K., Keller P. 7, Balog R. 3, Oláh L. 3, Szinay S. 1, Pásztor G 1. Edző: Márián Blanka.

Következett a nap második összecsapása, az ellenfél a Dunaújváros volt. Valahogy úgy kell kezdeni a mérkőzést, ahogy akadémistáink tették, Zákányi Janka második góljával már 6-0 volt a javunkra. Kevesebb, mint tizenhat perc kellett a 15. szerzett gólunkhoz, majd Pásztor Gréta és Jeszenszki Petra vezetésével még nagyobb előnyt, egész pontosan tizenkilenc gólt sikerült kialakítani a szünetre. Éles Lilla góljaival kezdtük meg a második játékrész, majd Balog Réka vette át ezt a szerepet, tényleg örömteli, hogy mindenki hozzátett a csapat játékához. Ilyen szellemiségben folytatták a lányok a találkozót, nem csoda, hogy Lovász Kriszta utolsó percben a 48. találatunkat szerezte!

U15 I. osztály, Alapszakasz, 10. mérkőzés, Kistelek:

DKKA-Dunaújváros–DVSC SCHAEFFLER 11–48 (5–24)

DVSC: Buri R., Tábit V. (kapusok) – Krasznai D. 2, Jeszenszki P. 3, Nagy N. 2, Zákányi J. 4, Litschauer N. 5 (1), Lovász K. 5, Keller P. 1, Kis R. 1, Balog R. 8, Oláh L. 3, Pásztor G 8, Éles L 6. Edző: Márián Blanka.

Márián Blanka: Mindkét mérkőzésen fegyelmezetten, tudatosan és jó tempóban kézilabdáztunk! Ismét léptünk előre a gyors ellentámadások terén, illetve rá tudtuk erőltetni akaratunkat az ellenfelekre. Fontos győzelmet arattunk a Kecskemét ellen, és a Dunaújváros elleni mérkőzést is jó szellemiségben játszottuk le.

Kiemelt partnereink