Két pontért a Fővárosba!

Utolsó idegenbeli mérkőzésén, a Vasas ellen nagyon fontos a két pont begyűjtése Kudor Kitti ifjúsági együttesének. A két pont begyűjtésével nagyon léphetnek akadémistáink a Final Four felé.

Minden győzelem nagyon fontos a szezon ezen szakaszában ifjúsági együttesünknek! Az előző fordulóban a vártnál jobban megszenvedtek a sikerért Kudor Kitti tanítványai, a félidőben még a Csepel vezetett egy góllal. A második játékrészben már érvényesítették mieink a papírformát, a kilencgólos győzelemhez éppen kilenc találattal járult hozzá Kelemen Dorina.

„Az első félidőben nem állt össze úgy a védekezés, ahogy szerettük volna, nem voltunk elég agresszívak, ezt a Csepel kihasználta – elemezte az előző mérkőzést Dorina, az ifjúságiak átlövője. – Támadásban sem voltunk türelmesek, sok technikai hibát vétettünk, ezeknek volt köszönhető, hogy nem uraltuk az első percektől a mérkőzést. A második játékrészben a helyzeteinket is jobban használtuk ki, türelmesebben játszottunk és a védekezésünk is összeállt, így megszereztük a két pontot.”

Egy idegenbeli találkozó van hátra, a fővárosba utaznak ifistáink, a Vasas elleni mérkőzésre. A mieink előnye két pont a második helyen a Dunakanyar Kézilabda Akadémiával szemben.

„Egyértelműen a két pont megszerzéséért utazunk Budapestre! – mondta határozottan a jó formában kézilabdázó Dorina. – Ehhez már a kezdetektől kezdve feszes, erős védekezésre lesz szükség és a ziccereinket is gólra kell váltani. Az elejétől kezdve koncentráltan kell játszani és jó teljesítménnyel szeretnénk győzni!”

A Vasas–DVSC SCHAEFFLER ifjúsági első osztályú bajnoki mérkőzést május 12-én játsszák 16:45-ös kezdettel, a találkozó helyszíne a Vasas edzőcsarnoka lesz.

Kiemelt partnereink