Kappában folytatjuk

A 2024/25-ös szezontól új sportszergyártó termékeit viselik majd a DVSC SCHAEFFLER és a DVSC Kézilabda Akadémia játékosai, valamint stábtagjai. A klub kétéves támogatói szerződést kötött a Kappa sportfelszereléseit forgalmazó Team UP Kft.-vel.

Új korszak kezdődik a DVSC SCHAEFFLER életében, legalábbis, ami a hivatalos sportszergyártó partnert illeti. A játékosok és a stábtagok két éven keresztül a Kappa termékeit viselik majd. A csapatmez és nadrág mellett az utazószetteket, pólókat, melegítőket, pulóvereket, kabátokat, sporttáskákat is az olasz cég sportfelszereléseit forgalmazó Team Up Kft. biztosítja majd.

Olasz stílus és technológia. Ez a Kappa. A komoly tradíciókkal bíró vállalatot 1956-ban alapították. A Kappa jel a K betűt szimbolizálja, ami a német kontrollen szóból ered és a minőség-ellenőrzés legmagasabb fokát jelzi. Olyan sportoló klasszisok versenyeztek Kappában, mint a többszörös olimpiai bajnok és korábbi világcsúcstartó sprinter, Carl Lewis, vagy a másik atlétaóriás, a 400 méteres gátfutás olimpiai bajnoka és világcsúcstartója, Edwin Moses.   

Jelenleg a Kappa a hivatalos öltöztetője többek között az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokságban szereplő Fiorentina, Bari, Genova és Brescia csapatának, az Alpine Forma 1-es csapatnak, valamint Olaszország és az Egyesült Államok síválogatottjának is. 

Az új Kappa ruházati cikkeket szurkolóink is megvásárolhatják online, augusztus 5-től a klub webshopjából (shop.dvsckezilabda.hu), a későbbiek folyamán pedig személyesen is, a mérkőzésnapokon. 

A csapat hivatalos mezét szezonnyitó sajtótájékoztatónkon, augusztus 23-án mutatjuk be.

Kiemelt partnereink