Jól megérdemelt bronzérem!

Bronzérmet szerzett a Szent József Gimnázium a Tatán megrendezett V-VI. korcsoportos diákolimpia országos döntőjében! A debreceni gimnázium együttesét a DVSC Kézilabda Akadémia játékosai alkották.

Tatán rendezték meg V-VI. korcsoportos diákolimpia országos döntőjét ezen a hétvégén. A Szent József Gimnázium együttesét akadémistáink alkották, ráadásul mindegyik korosztályból. Akadémistáink előbb pénteken a házigazda Tata csapatát 48-20-ra, majd szombaton a Dunaújvárost 29-23-ra győzték le a csoportmérkőzések során, így első helyen jutottak tovább. A vasárnapi elődöntőben a NEKA játékosok alkotta balatonboglári Mathiász János Gimnázium ellen nagyot harcoltak, ám az ellenfél 22-18-ra nyert, a mieink a bronzmérkőzésre készülhettek. A lányok tartását és erejét mutatja, hogy a bronzmérkőzésen a Dunaújváros vezetett egy góllal a félidőben, 

A csapatot a DVSC Kézilabda Akadémia szakembere, Csapó Erika készítette fel, a Szent József Gimnáziumot Vad Tibor testnevelő képviselte.

Harmadik helyen zártak a lányok, méltóképpen képviselték az iskolájukat és a DVSC Kézilabda Akadémiát is! 

Gratulálunk a Szent József Gimnázium együttesének a szép eredmény eléréséért!

A torna legjobb kapusa Bengi Lili lett, neki külön is gratulálunk!

Csapó Erika: Folyamatos építkezés az egész évben, amelynek eredményeként született meg ez a szép eredmény. Ez a Szent József Gimnázium és a DVSC Kézilabda Akadémia közös munkájának gyümölcse. Sok mindent átéltünk ezen a hétvégén, hullámvölgyek jellemezték ezt a három napot, nagyon sokat fejlődtek a lányok mentálisan! Nem zuhantak össze, segítettek egymásnak, igazi csapatmunka volt! Büszke vagyok a csapatra!

V-VI. korcsoportos Kézilabda Diákolimpia országos döntő

Csoportmérkőzések:

Eötvös János Gimnázium, Tata–Szent József Gimnázium, Debrecen 20–48

Szent József Gimnázium Debrecen–Rudas Közgazdasági Technikum Dunaújváros 29–23

Elődöntő:

Mathiász János Gimnázium, Balatonboglár–Szent József Gimnázium Debrecen 22–18

Bronzmérkőzés:

Rudas Közgazdasági Technikum Dunaújváros–Szent József Gimnázium Debrecen 20–24

Az országos döntőn résztvevő csapat tagjai: Bengi Lili, Lakatos Réka (kapusok), Czene Petra, Ferenczi Lili, Jeszenszki Petra, Kelemen Dorina, Keller Petra, Kostyó Panni, Nagy Hanna, Makó Zoé, Rácz Panna, Réz Dorina, Szabó Flóra, Tóth Norina.

A korábbi fordulókban Fele Patrícia is szerepelt az együttesben.

Kiemelt partnereink