Jól ismert ellenfél

Ifjúsági együttesünk is a megyei rivális Hajdúnánás otthonába látogat pénteken, a két pont megszerzése a cél.

Nehéz időszakon van túl Kudor Kitti ifjúsági együttese, hiszen korosztályuk első osztályában több rangadót is megvívtak az elmúlt egy-két hónapban. A Ferencváros elleni mérkőzést leszámítva veretlen maradt a csapat, de vajon, hogyan élték meg a lányok ezt az időszakot?

„Nehezebb volt, mint gondoltuk – reagált Reszegi Eszter, a csapat kapusa. – Úgy érzem, hogy jól megéltük, csapatként, össze is csiszolódtunk.”

Eszter számára nagyon is ismerős környezetben játsszák a mieink következő bajnoki mérkőzésüket, hiszen a kapus Hajdúnánáson nevelkedett, tavaly nyáron került Debrecenbe.

„Talán nekem előny lehet, hiszen úgy érzem, hogy azóta fejlődtem – reagált Eszter arra a felvetésre, hogy neki lehet-e előnyösebb, hogy ismeri az ellenfelet. – Nem tudom, hogy készülnek-e rám, de ott is változott a játékoskeret, így nekem is nehezebb lesz.”

A tehetséges kapus egy éve pallérozódik az akadémián, az ifjúsági első osztály mellett az NB II-ben is szerepet kap.

„Fejlesztendő terület számomra az indítások, illetve, hogy türelmesebb legyek, kivárjak a lövéseknél – válaszolt arra a kérdésre, hogy mely területek számítanak fejlesztendőnek számára. – Erősségemnek érzem a szélről való védést – bár mostanság kevésbé megy jól – illetve a kicsúszásokat, amellyel az alsó sarkok irányába érkező lövéseket védem.”

A Hajdúnánás SK–DVSC SCHAEFFLER ifjúsági első osztályú bajnoki mérkőzésnek a hajdúnánási Hódos Imre Sportcsarnok csarnok ad otthont. A találkozó holnap, április 1-én, 16:30-kor kezdődik.

Kiemelt partnereink