Jó úton halad

Térdsérülései után immáron teljes értékű munkát végez Ináncsi Fruzsina, akit remélhetőleg hamarosan a pályán is láthatunk.

Bő két évvel ezelőtt kezdődött jobbszélsőnk, Ináncsi Fruzsina kálváriája, akinek kétszer is elszakadt térdszalagja. Fruzsi mindkétszer végig csinálta a hosszú és nehéz rehabilitációt, három héttel ezelőtt edzhetett újra együtt csapattal.

„Február első felében álltam vissza, a serdülőkkel edzek azóta – adott helyzetjelentést Fruzsi. – Szépen fokozatosan térek vissza, először kontakt nélküli gyakorlatokat végeztem, majd olyanokat is, ahol van kontakt. Hosszú idő után, már ismét teljes intenzitású edzés végzek.”

Ilyen hosszú kihagyás után az természetes, hogy idő kell ahhoz, hogy a játékos visszanyerje régi formáját, Fruzsi úgy érzi, hogy a lövőerő tekintetében van a legkevesebb lemaradása, a labdakezelés, labdatechnika esetében szükséges még több gyakorlás, hogy visszatérjen a sérülés előtti szintre.

„Nagyon jó érzés volt újra csapattal edzeni, az elején még izgultam kicsit – vallotta be a jobbszélső. – Vannak hibáim, de ezeket szépen fokozatosan ki lehet javítani, türelmesnek kell lenni. Sokat köszönhetek a családomnak, a gyógytornászoknak, erőnléti edzőknek, és a csapattársaim, barátaim is sokat segítettek ebben a nehéz időszakban!”

Kiemelt partnereink