Ismét a győzelem a cél

Fővárosi kirándulás előtt Győrvári Viktor együttese, szombaton az MTK ellen mérkőznek meg serdülőink.

Ősszel a felek felcserélték a pályaválasztói jogot, mivel a kék-fehérek csarnokát felújították, így Debrecenben mérkőztek meg a csapatok. A Hódosban 35-20-ra nyertek a mieink, a cél ezúttal is a két pont megszerzése.

„Az őszi, MTK elleni mérkőzésen nyertünk, ezúttal is szeretnénk megszerezni a két pontot – mondta el Halinda Viola. – Győzni megyünk Budapestre!”

Halinda Viola tavaly nyáron csatlakozott teljes körűen a DVSC Kézilabda Akadémiához, a kapus már az azelőtti szezonban is több edzésen részt vett, az aktuális idényben pedig már a serdülő első osztályban és az ifjúsági másodosztályban is játszik.

„Úgy gondolom, hogy sokat fejlődtem azóta – reflektált az akadémián eltöltött időszakra Viola. – Növésben voltam sokáig, így nehezebben tudtam magam felhozni a többiekhez képest. Tavaly nyáron az alapozáskor sokat dolgoztam külön, és ennek látható az eredménye is, egyre jobban érzem magam a kapuban!

Az MTK Budapest–DVSC SCHAEFFLER serdülő első osztályú bajnoki mérkőzés április 9-én, 14:50-kor kezdődik, a mérkőzés helyszíne a Vasas edzőcsarnoka, Budapest.

Kiemelt partnereink