Ismerős ellenfél

Ahhoz az Orosházához látogat Győrvári Viktor együttese az NB I/B negyedik fordulójában, amelynek soraiban három olyan játékost is találunk, aki tavaly még Debrecenben kézilabdázott. Pikáns mérkőzés várható az Orosházi Városi Sportcsarnokban.

Két vereséggel kezdte az NB I/B-s bajnoki szereplést Győrvári Viktor együttese. Az első volt a fájóbb, a Ferencváros fiataljai ellen hazai pályán, az Érd a második fordulóban érvényesítette a papírformát. A harmadik játéknapon megszületett a mieink első győzelme, végig uralták akadémistáink a találkozót, amelyet négy góllal nyertek meg a Kispest ellen.

„Nagyon örülünk annak, hogy sikerült megnyerni a Kispest elleni itthoni mérkőzésünket, amely az első győzelmünk volt az idei szezonban – mondta el Kelemen Dorina. – Úgy gondolom, hogy ez felszabadíthat egy gátat a csapatban, és remélem, hogy ezzel a lendülettel tudunk tovább játszani!”

Az Orosháza következik, Békés megyébe utaznak a mieink. Az ellenfél jól ismert, hiszen három játékos, Kostyó Panni, Rácz Panna és Reszegi Eszter is a tavalyi szezonban még debreceni akadémista volt, de több orosházi játékos is kézilabdázott Debrecenben korábban. A felkészülési időszakban sikerült őket legyőzni, ám ez egy teljesen más mérkőzés lesz, ezúttal már két, értékes bajnoki pontért!

„Nagyon szoros és izgalmas találkozóra számítok – osztotta meg várakozásait az átlövő. – Tudjuk, hogy nehéz dolgunk lesz Orosházán, de jó emlékeink vannak velük szemben a tavalyi mérkőzésekről. Tudjuk, hogy ez egy teljesen más mérkőzés lesz, úgy készülünk, hogy mindent ki kell adnunk magunkból és extra teljesítmények kellenek a győzelemhez. Mindig különleges volt csapattársak ellen játszani, jó lesz velük találkozni.”

A Zengő Alföld Orosháza–DVSC SCHAEFFLER U19 NB I/B-s bajnoki mérkőzést 2023. szeptember 23-án 16 órai kezdettel rendezik meg az orosházi Városi Sportcsarnokban.

Kiemelt partnereink