Igazi „négypontos”

Fontos mérkőzés előtt állnak az NB I/B-ben akadémistáink, akik a bajnokságban eddig két győzelmet arató Tempo KSE-t fogadják szombaton 16 órai kezdettel a Hódosban.

Az előző szezonban még serdülő korú Tóth Rebeka immáron az NB I/B-ben is szerepel, október 1-én, az Esztergom elleni bravúros siker alkalmával mutatkozott be a másodosztályban.

„A meccs előtt volt bennem egy kis természetes drukk, de úgy érzem, hogy ezt a találkozó folyamán sikerült az előnyömre fordítani – emlékezett vissza Tóth Rebeka. – Biztattuk egymást az egész mérkőzés folyamán, örülök, hogy én is hozzá tudtam tenni! Nagyon fontos két pont volt, amely tovább erősítette a csapatszellemet.”

Az Esztergom legyőzését két vereség követte, majd az előző fordulóban első idegenbeli sikerüket is megszerezték akadémistáink, öt góllal legyőzve a PC Trade Szegedet.

„Élveztem azt a mérkőzést is – mondta el a 2006-os születésű játékos. – Tudtuk uralni a találkozót, szinte végig vezettünk, és bár sokáig izgalmas volt, megérdemelten szereztük meg a két pontot!”

Az első hét fordulóban a tabella elején lévő csapatokkal mérkőztek meg Győrvári Viktor tanítványai, és sikerült két győzelmet is bezsebelni. Az előző találkozón, a Szeged elleni győztesen hagyták el a pályát a mieink, akik ezúttal az eddig négy pontot szerző Tempo KSE-t fogadják. Ha ránézünk a tabellára, láthatjuk, hogy egy igazi „négypontos” találkozó vár a lányokra.

„Szoros mérkőzés várható, de ha fizikálisan és mentálisan is rendben leszünk, akkor itthon tarthatjuk a két pontot – tekintett előre Rebeka. – Remélhetőleg jól fog működni a védekezésünk és a támadásunk is, mert akkor jó esélyeink vannak a győzelemre”

Az DVSC SCHAEFFLER U19–Tempo KSE NB I/B-s mérkőzést 2023. november 4-én 16 órai kezdettel rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A másodosztályú találkozóra 500 forintba kerül a belépőjegy, a felnőtt mérkőzésekre szóló bérletek az előző évhez hasonlóan érvényesek az NB I/B-s mérkőzésekre.

Kiemelt partnereink