Igazi CSAPATMUNKA!

Ugyan a legerősebb együttesnek számító NEKA ellen vereséget szenvedett, a nagy rivális Szeged együttesét legyőzte Márián Blanka csapata az U15 felsőházában!

A végső győzelemre is esélyes NEKA ellen kezdték a mai napi szereplést Márián Blanka tanítványai. Jól sikerült az első nyolc perc, ekkor még 4-4 volt az állás, ám ekkor nagyobb sebességfokozatban kapcsolt az ellenfél, és meglépett. Sok hibával játszottak a mieink a második játékrészben, amelyet meg is büntetett az ellenfél. Végül tízgólos vereséget szenvedtek a mieink ezen a találkozón.

U15 I. osztály, Felsőház, 5. mérkőzés, Győr:

DVSC SCHAEFFLER–NEKA 19–29 (11–14)

DVSC: Bengi L., Márkus M. (kapusok) – Garamvölgyi F. 1, Varga K. 2, Réti B. 3 (2), Nagy H. 1, Balog R. 1, Tóth P. 2 (1), Katona E., Czene P. 1, Vincze V. 3, Litschauer N. 2, Hódi F. 3. Erdei B. Edző: Márián Blanka.

A második összecsapáson a nagy rivális Szeged ellen játszottak akadémistáink. Czene Petra kezdte jól a találkozót, tizenegy perc alatt már három gólt is lőtt, majd jött a sérülése után újra pályára lépő Szürös Kinga, aki négy perc alatt négyszer volt eredményes! Szoros mérkőzés volt ez, a félidőben döntetlen volt az állás, sokáig fej-fej mellett haladtak a felek. Réti Bíborka gólerőssége mellett kiemelendő még Balog Réka teljesítménye is, a beálló négyszer is a kapuba talált. A szoros hajrában pedig a mieink bizonyultak higgadtabbnak, így nagy csapatmunkával, két góllal győzték le a Szeged együttesét! Márián Blanka együttese hatodik mérkőzésén második sikerét aratta a felsőházban!

U15 I. osztály, Felsőház, 6. mérkőzés, Győr:

DVSC SCHAEFFLER–PC Trade Szeged 23–21 (13–13)

DVSC: Bengi L., Márkus M. (kapusok) – Garamvölgyi F., Varga K. 1, Réti B. 5 (2), Nagy H. 3, Balog R. 4, Tóth P. 1, Czene P. 3, Vincze V. 2, Litschauer N., Szürös K. 4, Hódi F. 3. Erdei B. Edző: Márián Blanka.

Márián Blanka: A NEKA ellen bátortalanul és a megszokottnál több technikai hibával játszottunk.  A csapat a Szeged ellen a másik arcát mutatta meg, támadásban és védekezésben egyaránt fegyelmezettek voltunk. Egységes csapatként küzdve tudtunk szoros végjátékban nyerni!

Kiemelt partnereink