Idény eleji forma

Döcögött még a szekér, az első félidőben még szoros volt a mérkőzés, ám a második játékrészben jobban játszott, 30-18-ra nyert Márián Blanka együttese Hajdúnánáson.

Jól kezdődött a mérkőzés, Litschauer Nikol találata volt az első gól, ám innentől kezdve nagyon idegesen, sok hibával játszottak a mieink. Főleg támadásban nem találtuk meg a jó megoldásokat, a huszadik percben lőttük meg az ötödik találatunkat. Nem tudtunk nagyobb előnyt kialakítani, ehhez továbbra is nyugodtabb, koncentráltabb játék kellett volna. Keller Petra góljaival léptünk meg kicsit, három gól volt a különbség egy félidőnyi játék után.

A második játékrészt teljesen más felfogásban kezdték meg akadémistáink, Keller Petra továbbra is jól értékesítette ziccereit, tíz perc alatt hét góllal növeltük a vezetést, így már tíz volt a differencia. A jó szériát azonban ismét egy stagnálás követett, már, ami a két csapat közti különbséget illeti, még nyolc gólra is zárkóztak a lelkesen küzdő nánásiak. A mérkőzés vége felé közeledve, ismét egy debreceni előnynövelés következett, az első találkozóját akadémiai színekben lejátszó Hadas Tilla két gólt is szerzett ebben a periódusban, sőt, a végén még lőtt egy zúgó kapufát, közel járva negyedik találatához.

Idény eleji forma volt ez, egy most összeálló együttestől, amely ennél azért többet tud, és biztosak lehetünk benne, hogy a későbbiekben ezt meg is fogják tudni mutatni!

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 1. forduló:

Hajdúnánás SK–DVSC SCHAEFFLER 18–30 (8–11)

DVSC: Bengi L.  – Szürös K. 1 (1), Vincze 1, Tóth P., Varga K. 2, Litschauer N. 4, Czene P. 2 (1). Csere: Péter R. (kapus), Krasznai D. 1, Kis R. 1, Keller P., 9, Zákányi J. 6 (2), Hadas T. 3, Szinay S., Varga R. Edző: Márián Blanka.

Márián Blanka: Sok hibával játszottunk, idegesek voltunk, nagyobb tempót akartunk diktálni, mint, amit kellett volna. Sem védekezésben, sem támadásban nem voltunk elég tudatosak. A második félidőben már jobban kézilabdáztunk, de ekkor is sok volt a pontatlanság.

Kiemelt partnereink