Idén is „Szeretetdobozkkal” segítjük a rászorulókat

A DVSC SCHAFFLER játékosai és vezetői, valamint a DVSC Kézilabda Akadémia edzői és játékosai  „Szeretetdobozokat” töltöttek meg tartós élelmiszerrel.

A DVSC SCHAEFFLER évek óta aktív szereplője a Debreceni Karitatív Testület és a Református Szeretetszolgálat karácsonyi adománygyűjtő akciójának, amelyhez a DVSC Kézilabda Akadémia is csatlakozott tavaly.

„Szeretetdobozok” összeállításra kérték a szervezők a résztvevőket, lelkesen töltöttük a dobozokat.  A DVSC SCHAEFFLER játékosai, vezetői, illetve a DVSC Kézilabda Akadémia játékosai és edzői majd százötven kilogrammnyi tartós élelmiszert gyűjtöttek össze. Támogatóink is kivették a részüket a dobozok megtöltéséből, sporttáplálékkiegészítő partnerünk, a @Nutri8, vitaminokkal tette változatosabbá a csomagok tartalmát.

„A családok számára ez a legszebb, legnyugodtabb időszak az évben – mondta el Köstner Vilmos a DVSC Kézilabda Akadémia tiszteletbeli elnöke, aki átadta a „Szeretetdobozokat”. – Bízom benne, hogy ez szép ajándékot jelent a rászorulók számára és szebbé tudjuk tenni az ünnepüket!”

Köstner Vilmos Rózsahegyiné Juhász Évának, a Debreceni Karitatív Testület elnökének a megtöltött dobozokat a Bajcsy-Zsilinszky és Piac utca sarkától néhány lépésnyire (az Aranybika épületében) berendezett Adventi Kuckóban adta át.

Kiemelt partnereink