Idei első

Első bajnoki mérkőzésére készül a 2022-es évben Győrvári Viktor serdülőegyüttese, amely pénteken Csepelen vendégeskedik.

Tíz mérkőzésen kilenc győzelemmel és mindössze egy vereséggel áll Győrvári Viktor együttese a serdülő első osztályban. Az egyetlen vereséget a Ferencváros elleni idegenbeli mérkőzésen szenvedte el a csapat, így érthetően a tabellára jó ránézni, a második helyen állnak a lányok.

„Az eredmények tekintetében nem lehetünk elégedetlenek – értékelte az őszi szereplést Győrvári Viktor. – Jutottunk előre fizikális mutatókban, a játék képében, viszont ami még mindenképpen fejlesztésre szorul – sok máson kívül – az a játékunk hullámzó voltának valamilyen kiegyenlítése. Mérkőzéseken belül hajlamosak vagyunk akár hegyeket mászni, aztán a következő öt percben szakadékba zuhanni. Ezen kell majd sokat dolgozni, hogy minél kevésbé legyen jellemző ránk, egyenletesebb teljesítményt szeretnénk nyújtani!”

A két ünnep között a DVSC Kézilabda Akadémia utánpótláscsapatai otthon edzettek, kiadott edzésterv alapján, így családi környezetben, otthon ünnepelhettek a fiatalok.

„Az előző hét arról szólt, hogy visszarázódjunk a megszokott ritmusba, bízom benne, hogy péntekre sikerül elérnünk egy jó szintet – fejezte ki reményeit az edző. – Értelemszerűen nem leszünk olyan élesek, mint november végén, december elején, mikor egy folyamat végén jártunk.”

A serdülőkkel tavaly nyáron kezdte a közös munkát az edző, aki az elmúlt féléves időszak értékelése után a szezon második felére is kitért.

„A tavaszi szezonban szeretnénk fejleszteni az eddig megtanult dolgokat, minél stabilabban alkalmazni – tekintett a jövőbe Győrvári Viktor. – A hatosfalas védekezésre visszaállni, de ehhez még idő kell. Túl kell lennünk ezen a vírushelyzeten, utána tudunk pontosabb célokat megfogalmazni.”

A Csepel DSE–DVSC SCHAEFFLER serdülő első osztályú bajnoki mérkőzést január 14-én rendezik meg a Laurencz László Sportcsarnokban, Budapesten 18 órai kezdettel.

Kiemelt partnereink