Idegenben lehet bizonyítani

Gárdonyba látogat NB I/B-s együttesünk, amelynek célja, hogy megszerezze első idegenbeli győzelmét a szezonban.

Az elmúlt hetekben a felnőttekkel készült az NB I/B-s együttesünk, hiszen az első csapatból hat játékos az Európa-bajnokságon vett részt.

„Mindig jó a felnőtt csapattal felkészülni, ez jó lehetőség számunkra – mondta el a jobbszélső poszton szereplő Kiss Csenge. – Sok mindenben fejlődtünk, de leginkább a játék gyorsaságában tudtunk szintet lépni, hiszen a felnőttek dinamikusabbak. Hasznos tanácsokkal láttak el minket, támogattak minket, az edzéseken.”

Remélhetőleg profitálnak a felnőttekkel való közös készülésből a lányok, akik a másodosztályban a Gárdony vendégeként lépnek pályára szombaton. Az ellenfél négy pontot szerzett eddig a bajnokságban, de elmondható, hogy több rutinos játékosa van.

„Nagyon várom már, hogy tudjak jól teljesíteni – osztotta meg várakozásait Csenge. – Szerintem ebben a bajnokságban nincs egyszerű mérkőzés, nem számít, hogy a tabella első vagy hátsó felében lévő csapat ellen játszunk. Nekünk az a fontos, hogy kihozzuk magunkból a maximumot! Úgy gondolom, hogy egy jó védekezéssel, pontos helyzetkihasználással meg tudjuk nyerni a Gárdony elleni mérkőzést.”

A Gárdony-Pázmánd NKK–DVSC SCHAEFFLER U19 NB I/B-s mérkőzés 2022. november 19-án, 18 órakor kezdődik a Gárdonyi Általános Iskola sportcsarnokában.

Kiemelt partnereink