Húsz iskolai csapat sportolt

Húsz debreceni általános iskola csapata mérte össze tudását a nagy népszerűségnek örvendő Mozdulj a Szent Lászlóval! programon. Az eseményt klubunk is támogatta eszközökkel és ajándékokkal.

Szeptember 26-27-én rendezték meg a népszerű Mozdulj Debrecen! – Mozdulj a Szent Lászlóval! programot, melyre húsz debreceni általános iskola  jelentkezett, nyolc-nyolcfős csapatokkal. Százhatvan gyerek sportolt a Szent László Görögkatolikus Gimnázium és Technikumban, első nap az elődöntőket, a másodikon a döntőket tartották meg. Akadémiánkat Ábrók Zsolt, ügyvezető mellett Varsányi Nóra képviselték, a DVSC SCHAEFFLER játékosa, Hámori Konszuéla segédkezett az egyik feladatnál. A nyitóbeszédet Széles Diána, Debrecen Megyei Jogú Város Alpolgármestere mondta el.

Kreatívan összeállított, ügyességi feladatokat állítottak össze a szervezők, amelyet nagyon éveztek a gyerekek. A döntőben nagy küzdelem folyt a végső helyezésekért, a bronzérmet a Petőfi Sándor Általános Iskola szerezte meg, második helyezett a Szent József Gimnázium csapata lett, az első helyezett a Szent Efrém Görögkatolikus Általános Iskola együttese lett. Klubunk egy minden játékos által dedikált mezt, valamint a győztes csapat tagjainak egy-egy, szintén aláírt DVSC-s pólót ajánlott fel.

Kiemelt partnereink