Hoztuk a kötelezőt

Az első félidő végén öt góllal vezetett, ezt az előnyét meg is tartotta Márián Blanka U17-es csapata, amely visszafogottabb teljesítménnyel győzte le a Vasast.

Nem lehetett panasz a meink kezdésére, hiszen Jeszenszki Petra hetesével már 3-0 volt az állás a negyedik percben. Újabb négy perc alatt egyenlített a Vasas, majd öt debreceni találat következett, Litschauer Nikol és Jeszenki Petra is a távoli zónából volt eredményes. Élvezték a mieink a játékot, támadásban jobbnál jobb megoldásokat választva, Keller Petra, majd a csereként beálló Hadas Tilla is szép gólokat szereztek, Bengi Lili pedig sok védést mutatott be. A félidőig ötöt sikerült megtartani az előnyből, ám a második játékrész elején nagyon beragadtunk. Két gólra zárkóztak a nagyon lelkesen és jól játszó angyalföldiek, ekkor jól jöttek Nagy Borbála góljai, ami kicsit megnyugtatta a csapatot. Végig nagy csatára késztették akadémistáinkat a hazaiak, ám előbb Tóth Norina, majd Hadas Tilla szerzett fontos gólt, hatgólos előnnyel fordultunk az utolsó tíz percre. Ebben a periódusban Keller Petra és Litschauer Nikol is „duplázott”, öt góllal nyertünk a nagyon szervezetten játszó Vasas ellen.

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 15. forduló:

Vasas SC–DVSC SCHAEFFLER 27–32 (12–17)

DVSC: Bengi L.  – Keller P. 5, Nagy B. 5, Jeszenszki P. 3 (1), Tóth N. 3, Litschauer N. 7, Czene P. Csere: Péter R. (kapus), Szinay S. 2, Hadas T. 4 (1), Balog R., Vincze V., Szürös K. 1, Tóth P. 2. Edző: Márián Blanka.
Márián Blanka: Kissé fáradtan, fásultan játszottunk, de így is hoztuk a kötelezőt.

Kiemelt partnereink