Hozni a kötelezőt

Első hazai bajnokira készül 2022-ben Kudor Kitti együttese, amely a Vasas ellen mérkőzik meg.

Tizenegy mérkőzésen kilenc győzelemmel áll az ifjúsági együttes, amellyel a harmadik helyen áll jelenleg az ifjúsági első osztályban.

„Úgy gondolom, hogy sokat fejlődtünk, főleg a védekezésünk, amelybe sok munkát fektettünk – értékelt Bákonyi Lara. – A bajnokságban volt egy hullámvölgyünk az év elején, de után keményebben dolgoztunk és nagyon motiváltak vagyunk, hiszen el szeretnénk érni az ifjúsági bajnokságban a Final Fourt, míg az NB II-t szeretnénk megnyerni!”

A következő ellenfél a Vasas együttese, amely ellen a papírforma mindenképp a mieink mellett szól.

„Első perctől fogva oda kell koncentrálunk a mérkőzésre, a védekezés és a pontos befejezések lehet a kulcs, a célunk a két pont itthon tartása” – mondta el a szélső.

Lara szélsőként szerepel az ifjúsági együttesben, fő erősségének a gyorsaságát tartja.

„Szerintem a gyorsaság a fő erősségem, a védekezésben sokat fejlődtem, igaz ebben még bőven van hova előre lépni – véli Lara. – Ugyanez igaz a lövéstechnikámra is, ezekre igyekszem koncentrálni.”

A DVSC SCHAEFFLER–Vasas SC ifjúsági első osztályú bajnoki mérkőzést január 19-én rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 16 órai kezdettel.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás szerint a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Kiemelt partnereink