Hibátlan ősz!

Fölényesen nyert Hevesen, hibátlan mérleggel zárta az őszt Kudor Kitti együttese az NB II-ben.

Az év utolsó mérkőzésére készültek akadémistáink, akik egy lépésre voltak attól, hogy hibátlanul zárják az őszi szezont, eddig tíz mérkőzésen tíz győzelem volt a lányok mérlege. A kezdésnél kicsit beragadtak a mieink, az első két gól a hazaiaké volt, akik jól játszották meg a beállót. Silye Nanda góljával 4-4 volt a kilencedik percben, majd Panyi Anna vette kézbe az irányítást, védekezésben és támadásban is jól teljesített, éppen az ő góljával lett 8-8 a félidő közepén. Ezután Csernyánszki Lili hetesből szerzett gólt, innen nem volt visszaút a vendéglátók számára. Silye Nanda három találattal vezette a mieinket ebben az időszakban, majd Lakatos Petra gólja zárta játékrészt, öt gól az előny. A második félidőt a Panyi-Csernyánszki páros nyitotta kiválóan, ehhez hozzájárult Balogh Rebeka zavaróként nyújtott védőtevékenysége, több labdát is szerezve! Beindult a henger, labdaszerzésekből könnyű gólokat szereztünk, Balogh Rebeka átlövésével tíz volt közte! Mindenben az ellenfelünk fölé kerekedtünk, mindenki hozzátett valamit a játékhoz. Példának okáért Kelemen Dorina három találata mellett hététereseket harcolt ki és jó labdákat adott a szélre, amelyeket Ináncsi Fruzsi értékesített! A mérkőzés utolsó periódusában lehetőséget kapó Poczetnyik Dóra sem fecsérelte az időt, szép átlövésekkel jelentkezett, csapatunk utolsó találatát pedig az eredetileg beálló Fodor Vera szerezte, balszélről! Könnyed, tizennyolc gólos győzelmet aratott a csapat, teljesen megérdemelten!

Tizenegy mérkőzés után hibátlanul áll Kudor Kitti együttese az első helyen az NB II. Észak-keleti csoportjában! Soha rosszabb őszi szezont!

NB II. bajnoki mérkőzés, 11. forduló:

Juventus-Panoráma Hevesi SE–DVSC SCHAEFFLER U22 21–39 (12–17)
DVSC: Torda V. – Rácz P., Panyi A. 6, Török L. 1, Csernyánszki L. 7 (2), Lakatos P. 3, Makó Z. 1. Csere: Reszegi E. (kapus), Silye N. 6, Balogh R. 3, Kelemen D. 3, Fodor V. 1, Tóth G., Ináncsi F. 4, Erdődi H., Poczetnyik D. 4. Edző: Kudor Kitti.
Kudor Kitti: A csapat ezen a mérkőzésen nyújtott teljesítménye méltó lezárása volt ennek az őszi szezonnak!

Kiemelt partnereink