Hétgólos győzelem

Az első félidőben hétgólos előnyt szerzett, ám a második félidőben nem tudta tovább növelni a differenciát, így 30–23-ra győzött Kecskeméten Márián Blanka U17-es csapata.

Bengi Lili védésével indult a találkozó, ez egyébként is jellemző jelenet volt az egész mérkőzésre vonatkozóan. Támadásban Litschauer Nikol kezdett jól, tizenegy perc alatt négy gólt szerzett, vegyesen átlövésekből és betörésekből. Jeszenszki Petra volt eredményes, ezzel pedig 11-5-re vezettünk negyed óra játék után. Még ezután is sikerült növelni az előnyt, Keller Petra szállt be jól a találkozóba, Bengi Lili pedig több ziccert is hárított, hétgólos előnyt sikerült kialakítani a félidő végére. A második játékrész nem kezdődött jól, több ziccert is kihagytunk, ötre zárkóztak a hazaiak. Szerencsére ennél nagyon közelebb már nem tudtak férkőzni a kecskemétiek, mindössze két alkalommal volt négy gól a differencia, Szinay Sarolta volt ekkor eredményes, sőt Litschauer Nikol hetedik góljával pedig már hét volt közte. Az utolsó percekben már mindkét csapat könnyebben szerzett gólokat, és végül hét góllal, 30-23-ra sikerült győzni Kecskeméten. Az első játékrészben kialakított előnyt tehát nem tudták tovább növelni a mieink.

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 6. forduló:

Kecskeméti NKSE–DVSC SCHAEFFLER 23–30 (9–16)
DVSC: Bengi L.  – Szürös K. 1, Nagy B. 1, Jeszenszki P. 4 (1), Szinay S. 8, Litschauer N. 7, Tóth P. Csere: Péter R. (kapus), Keller P. 8 (4), Vincze V., Krasznai D., Hadas T., Balog R. 1, Varga R. Edző: Márián Blanka.
Márián Blanka: Küzdöttünk, hajtottunk, de nem játszottunk jól a mai mérkőzésen. Ugyan ezúttal ez elég volt, de a továbbiakban sokkal tudatosabb játékra lesz szükségünk.

Kiemelt partnereink