Hazai évnyitó

Első hazai mérkőzését játssza szerdán serdülőcsapatunk ebben az évben, az ellenfél a Vasas lesz.

Több mint egy hónap után lépett újra mérkőzésen pályára Győrvári Viktor serdülőegyüttese a múlt héten, Csepelen magabiztosan nyertek akadémistáink.

„Én nagyon élveztem a meccset, szerintem a többiek is – emlékezett vissza az év első mérkőzésére Fele Patrícia. – Készültünk rá fejben, nem becsültük le az ellenfelet és egy jó hangulatú találkozó volt.”

Újabb fővárosi együttes, ezúttal a Vasas lesz a serdülők ellenfele. A piros-kékeket nem nagyon ismerhetik a mieink, az elmúlt években nem szerepeltek az első osztályban ebben a korosztályban.

„Készülünk erre a mérkőzésre, biztos, kemény lesz, de küzdeni fogunk és akkor megszerezhetjük a két pontot – mondta el várakozásait a következő találkozóra az átlövő.”

Az érmihályfalvi születésű játékos 2019-ben került Debrecenbe, azóta a serdülő együttes tagja. Patrícia 2006-ban született, az idei szezonban már sokkal több lehetőséget kap ebben a korosztályban, holott még jövőre is serdülő korú lesz.

„Szerintem nagyon sokat fejlődtem védekezésben, kettes és hármas pozícióban, valamint közbelövésekben – véli Patrícia. – Védekezésben még tudok fejlődni, csakúgy, mint átvlövésekben.”

A DVSC SCHAEFFLER–Vasas SC serdülő első osztályú bajnoki mérkőzést január 19-én rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 14 órai kezdettel.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás szerint a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Kiemelt partnereink