Hatgólos győzelem a Vasas ellen

Hatgólos győzelemmel abszolválta a fővárosi túrát Győrvári Viktor U17-es együttese.

Első budapesti túráján a Vasashoz látogatott Győrvári Viktor U17-es együttese.

Jobban kezdték a mérkőzést a hazaiak, egy ideig vezettek is, először File Csenge gólja után volt nálunk az előny (4-5). Nem sikerült meglépni a lelkesen játszó angyalföldiektől, Réti Bíborka találatával volt először kétgólos az előny, ám a fővárosiak ismét visszavették a vezetést. A félidő hajrája nekünk sikerült jobban, Ratalics Luca mesternégyest szerzett, így 13-10-es debreceni előnnyel zárult az első félidő.

A második játékrészben jobban kezdtek akadémistáink, akik hat góllal is vezettek már, Varga Katalin góljával. Innen is fel tudtak állni a piros-kékek, rövidesen már csak két góllal vezettünk. Tóth Rebeka nagyon eredményes volt a második 30 percben, hozzá egy másik Tóth, Norina csatlakozott, aki szorosabb állásnál kétszer is beköszönt. Réti Bíborka és Tóth Rebeka góljaival sikerült az addigiaknál nagyobb előnyt is kiharcolni, így hat góllal nyertük meg a mérkőzést.

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 14. forduló:

Vasas SC–DVSC SCHAEFFLER 26–32 (10–13)

DVSC: Bengi L.  – Ratalics L. 8 (6), Tóth R. 9 (2), Solymosi Zs., Réti B. 5, Varga K. 4, File Cs. 2. Csere: Halinda V. (kapus), Tóth N. 4, Oláh L., Vincze V. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink