Hatásos tavaszi antré

Támadásban és védekezésben is jól teljesített, könnyedén győzte le a Kazincbarcikát a DVSC SCHAEFFLER U22 az első idei NB II-es találkozóján.

Első idei mérkőzésére készült a DVSC SCHAEFFFLER U22, amely a Kazincbarcikát fogadta. Bár vendéggóllal kezdődött a találkozó, Csernyánszki Liliánára nem volt ellenszere a vendégeknek, rajta kívül jól kezdett Tóth Gréta is beálló poszton, így tizenegy perc után már öt gól volt a különbség. Érezhető volt már ekkor a sebességkülönbség, ezt jól kihasználták a mieink, Szabó Flóra harmadik gólja már a nyolcgólos vezetést jelentette. Panyi Anna két átlövése is utat talált a hálóba, a félidei állás 19-8 volt ide.

A második játékrészt a Lakatos-Csernyánszki páros indította nagyon eredményesen, Bákonyi Lara szélsőgóljával már tizenöt volt a különbség a két együttes között. Tovább nőtt a különbség, Balogh Rebeka tíz perc alatt háromszor is eredményes volt, ezzel már egy híján húsz góllal vezettek akadémistáink. A mérkőzésen negyven százalékkal védő Reszegi Eszter helyén Kovács Noémi folytatta, de a mezőnyjátékosok közül is mindenki kapott lehetőséget. És ha már mindenki kapott lehetőséget, minden mezőnyjátékos szerzett legalább egy találatot! Szép akciókat vezettek a lányok, ha pedig a vendég kapus hárított, még mindig ott volt a lehetőség, hogy Fodo Vera összeszedi a kipattanót és betalál! A mieink részéről Kelemen Dorina góljával zárult a találkozó, ám erre volt még válasz vendégrészről, így tizenhat gólos győzelmet aratott Kudor Kitti együttese az idei első NB II-es mérkőzésén.

Bízzunk a hasonlóan jó folytatásban!

NB II. bajnoki mérkőzés, 13. forduló:

DVSC SCHAEFFLER U22–Kazincbarcikai KSE 38–22 (19–8)

DVSC: Reszegi E. – Szabó F. 3, Panyi A. 4, Lakatos P. 4, Csernyánszki L. 8, Tóth G. 2, Makó Z. 2. Csere: Kovács N. (kapus), Kelemen D. 2, Balogh R. 3 (1), Bákonyi L. 4, Poczetnyik D. 3 (2), Szabó A. 1 (1).

Kudor Kitti: A védekezésünk az egész mérkőzésen jól működött, határozottak voltunk, megvalósítottuk, amit edzéseken gyakoroltunk. Sok labdát szereztünk, ebből pedig több könnyű gólt értünk el. Jó tavaszi szezonkezdés volt ez a találkozó, mindenki játéklehetőséget kapott és minden mezőnyjátékos szerzett gólt!

Kiemelt partnereink