Hat debreceni az utánpótlás válogatottaknál

A DVSC Kézilabda Akadémia hat játékosa csatlakozott az utánpótlás válogatottakhoz: Csernyánszki Liliána és Lakatos Réka a juniorokhoz, Ratalics Luca az ifjúságiakhoz, Keller Petra, Szinay Sarolta és Zákányi Janka a serdülőkhoz.

A Szilágyi Zoltán vezette junior válogatott február 25-én, vasárnap találkozott Inárcson. Két debreceni játékos, Csernyánszki Liliána és Lakatos Réka tagja a nemzeti együttesnek. Réka első alkalommal léphet pályára a korosztályos válogatottban, erre a dabasi nemzetközi tornán remélhetőleg lesz is lehetősége. A magyar csapat csütörtökön 17:30-tól Németország, pénteken 15 órától Franciaország, majd szombaton 10 órai kezdettel Dánia ellen játszik.

Szegedre vezetett az útja Ratalics Lucának, aki az ifjúsági válogatottba kapott meghívást Bohus Beáta szövetségi edzőtől. Február 26-án, hétfőn 12:30-kor találkoztak a lányok, valamint a szakmai stáb, majd csütörtökön, február 29-én utazik a csapat Sepsiszentgyörgyre, a Kárpátia Kupa helyszínére. A mieink március 1-én 17 órától Lengyelország, egy nappal később 17 órától Spanyolország, majd 3-án, 13 órától Románia korosztályos válogatottja ellen mérkőznek meg.

A serdülő válogatott Kun Attila és Márián Blanka vezetésével a NEKA-n készül a nyári nyílt Európa-bajnokságra. A DVSC Kézilabda Akadémia három játékosa, Keller Petra, Szinay Sarolta és Zákányi Janka csatlakozott a kerethez. Két felkészülési mérkőzést játszik a csapat, március 1-én és 2-án is 11 órakor Ausztria ellen. A találkozókat a NEKA YouTube csatornáján lehet megtekinteni.

Kiemelt partnereink