Hasznos győzelem

A fejlődés szempontjából nagyon hasznos mérkőzésen nyolc góllal győzött Győrvári Viktor serdülőegyüttese a PC Trade Szeged ellen, így a második helyen „telel”!

Az utolsóra várva… Tizedik, egyben az idei évben utolsó mérkőzését játszotta Győrvári Viktor csapata a serdülő első osztályban. Nem szokott gólínség lenni a serdülők mérkőzésén, ezúttal sem volt másképp, négy perc sem kellett, hogy hat gólt láthassunk, egyenlő elosztásban. Fodor Verát jól találtuk meg a falban, aki az első két ziccerét értékesítette is. Főleg Ferenczi Lili húzta a csapat szekerét támadásban, mellé csatlakozott esetenként Tóth Rebeka is, fájó, hogy több ziccer is kimaradt, így a huszadik perc végén átvette a vezetést a vendégcsapat. Nagyon szimpatikusan, jól kézilabdáztak a szegediek, több kiemelkedő egyéni teljesítménnyel, de Ferenczi Lili a legkisebb helyeken is bebújt és gólt szerzett, öt találatig jutott az első félidőben. Ináncsi Fruzsi fontos duplájával kétgólos vezetéssel fordulhattunk. A második játékrész elején még jól tartották magukat a csongrád megyeiek, Ferenczi Lili és Ináncsi Fruzsi góljai által a vezetést végig nálunk volt. Fodor Vera volt a következő percek főszereplője, hétméterest értékesített, majd gólt szerzett, végül harmadik két perces kiállítása után piros lapot kapott a végig nagyon aktív és jól kézilabdázó beálló. Helyére az eredetileg átlövő, Fele Patrícia érkezett, hátul rendkívül hatékonyan működve, de a mérkőzés elején beállóból is szerzett gólt! A mérkőzés végére kinyílt az olló, kilencgólos győzelmet arattak akadémistáink a tehetséges játékosokat felvonultató PC Trade Szeged ellen!

Második helyen „telelnek” serdülőink, nem érdemtelenül, kizárólag a Ferencváros tudta legyőzni csapatunkat ebben a félszezonban.

Szép volt lányok, csak így tovább!

Serdülő I. osztály bajnoki mérkőzés, 10. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–PC Trade Szeged 30–22 (16–14)

DVSC: Kovács N. – Ináncsi F. 4, Tóth R. 7 (1), Fodor V. 6 (1), Ferenczi L. 9 (2), Fele P. 1, File Cs. 2. Csere: Szabó D. (kapus), Véniger K. 1, Solymosi Zs., Eszenyi G. Edző: Győrvári Viktor

Győrvári Viktor: Nagyon hasznos mérkőzésen vagyunk túl, az ellenfelünk az egyik legjobb játékot játszotta nyitott védekezéssel szemben, amivel találkoztam. A győzelem mellett nagyon jó volt ez a meccs a fejlődésünk szempontjából. Kiemelendő, hogy ezzel a védekezéssel most kaptuk a legkevesebb gólt, 21-et, ebben nagy szerepe volt Fele Patrícia kiemelkedő védőtevékenysége. A támadójátékunk is egyre magabiztosabb lett a mérkőzés folyamán, amíg akadozott ez a játékelem, addig Ferenczi Lili tartotta bennünk a lelket, hozzá csatlakoztak többen a mérkőzés előrehaladtával. Hiányérzetem van a helyzetek kihasználását illetően.

Kiemelt partnereink